@rionuyorktokyo Rio Pasaribu

structured chaos: 💻 the lawyering life & Dentons @hprplawyers family 🖼 @ruci .art & contemporary art 🏋🏾‍♂️ #PertemananSehat 🌏places i ❤️ 🙆🏽‍♂️ ohana

@rionuyorktokyo photos and videos

2 weeks ago

Tracking the time

1058
3 weeks ago

Apa sih yang udah lo harus banget beli dengan mall udah buka gini?

8210
5 weeks ago

the only shopping that we can enjoy these days . . 📸 @francesjaclynhalim

652
last month

enter the void

630
last month

Nyanyian hati serenata jiwa yang lara sunyi~ Menyenangkan sekali lagunya ya dimainin malem malem ngga bisa tidur gini @therealdisastr @ninokayam

421
last month

Maafin ngga? Maafin kan? . #RUCIartspace

301
last month

I miss bali, it hurts 💔

315
last month

Nothing much. Feeling a bit tired and I guess some unpublished #throwback selfies will boost my mood . Things change and time flies ❤

978
last month

To the generous people out there, thank you 🙇🏽‍♂️ . 🎥 courtesy of @kuyentertainment . For full video, link on the bio

1072
last month

I am grateful for the amazing @hakasasiperut team @miahernoto @tasyamalia @joshapong @thaliakalista . I am grateful for the trust and unexpectedly huge donations from all #PejuangHAP . I am grateful for the sweet partnership with, and an amazing teamwork from @senayancity and @kuyentertainment . I am grateful for the kindness of our supporting partners @kfcindonesia @antangin_id @kojima_id @kibifgroup @jiva .care @lalamoveid @kitabisacom . and I am forever grateful for the smiles I saw earlier today from the taxi drivers . One thing for sure, God is good all the time ❤️🙏🏽 . #PejuangHAP #BagiSeHAP #BecauseWeCare #KarenaKitaPeduli

23229
last month

IT’S TODAY!!! . Thank you all #PejuangHAP . 🎶 by lae @diphabarus . #BagiSeHAP #BecauseWeCare #KarenaKamiPeduli

363
last month

Take action together with @hakasasiperut x @senayancity x @kuyentertainment . INFINITE KINDNESSS . a collective act of kindness to distribute 888 donation of basic necessities and rice box for multi brand taxi drivers on behalf of all donators . the donation will be distributed at the North Lobby of Senayan City to ensure the compliance to the physical distancing obligation . Friday, 8 May 2020 3PM . Thank you so so so very much to all #pejuangHAP donators and to our collaborators @antangin_id @kibifgroup @jiva .care @kfcindonesia @lalamoveid and @kitabisacom . #becausewecare #karenakitapeduli #pejuangHAP #bagiseHAP #hakasasiperut #senayancitymall #kuyentertainment

422
last month

Hari ini Team @hakasasiperut melakukan persiapan pembagian sembako dan makanan buka puasa untuk temen temen pengemudi taxi dari hasil donasi yang telah terkumpul dari teman teman #pejuangHAP yang baik . Hari ini kami mengambil 500 paket sembako dari @jakgrosir_kramatjati dan diantar ke @senayancity menggunakan bantuan teman teman @lalamoveid . YES! Kita akan melakukan pendistribusian sembako dan makanan buka puasa kepada teman teman pengemudi taxi ini di Senayan City, hari Jumat ini, supaya tetap terjaga physical distancing saat melakukan pendistribusian . Besok kita akan sambung lagi untuk persiapan 388 sembako sisanya. Jadi total pembagian akan menjadi 888 paket sembako 😭🙏🏽 Doakan ya teman-teman supaya lancar . Terima kasih banyak teman teman @senayancity dan @lalamoveid 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 . #pejuangHAP #BagiSeHAP

826
last month

Soulbox & HAP(Hak Asasi Perut ) mempersembahkan Live NGABUBURIT BARENG ATLET via Zoom dengan tema "Berbukalah Dengan yang Kuat". Penasaran lihat 2 atlet muda Indonesia Sean Gelael dan Arthur Irawan ditantang latihan STRONG NATION bareng Deno. Minggu, 10 Mei 2020, pukul 16:30 WIB. Untuk dapat mengikuti acara ini kamu bisa menyumbangkan minimal IDR 50.000 yang nantinya seluruh hasil pendapatan akan disumbangkan untuk para pekerja yang terdampak Covid-19 melalui @hakasasiperut Informasi & registrasi: 0811 1510 030 Untuk donasi: BCA. 5240286116 a/n PT. ASIANA RAGA INDONESIA sertakan keterangan "SBXHAPDONASI" Jangan lewatkan kesempatan ini untuk bisa tetap menjaga tubuh sehat sambil menolong orang lain, saatnya kita peduli! #HakAsasiPerut #bagiSeHAP #Soulboxjkt #SoulboxXHAP

200
Apr 2020

When I think abt the Lord...

283
Apr 2020

“For the love of money is the root of all kinds of evil. And some people, craving money, have wandered from the true faith and pierced themselves with many sorrows.” . . . . .

250
Apr 2020

today, last year at @i .prasastia ‘s apartment , during lunch time. Missing the not-so-glee lawyers @athinanelwan @thaliakalista @peniel .tobing

4915
Apr 2020

Ada ngga? Ya ngga, nanya doang..

326
Apr 2020

I promise, after the quarantine, I will appreciate and will not take for granted of: . 1. Art fair installation night, no matter how stressful it will be . 2. After office drinking, no matter how tired I am and how bad I want to go home . 3. Fashion events, no matter how awkward it makes me . 4. Festivals, no matter how hot it will be . 5. Spending time at @rucisjoint , no matter how smokey it will be . 6. Overly dressed up gala, no matter how pretentious it will look . 7. Friend’s wedding, no matter how lazy i am . 8. Photoshoot, no matter how insecure it makes me . 9. Just chillin at bars, no matter how broke it makes me . 10. Morning training, no matter how sleepy i am

1849
Apr 2020

He is Risen ✝️ . Hallelujah

676
Apr 2020

So glad that I had a very good time at this intimate concert . Sayang banget udah ngintil @mrarioz dan @kickinitreal ke ruang tunggu, ngga jadi foto sama bung @glennfredly309 . He is a legend. RIP

691
Apr 2020

Welcome to the human race . . . Thank you bun @syagini

386
Apr 2020

In continuation to RUCI HIGHLIGHTS, RUCI SUPPORT will be working with Yayasan Bakrie Amanah to donate 10-20% from the artwork sales to help support our paramedics and institutions who are working hard and providing critical services during this pandemic. All the donations will be used to support hospitals, doctors, nurses, hospital employees, and volunteers that are in need of our help! Swipe ⏪ for the highlighted artists. We will update the list every week 😇🙏🏽 Stay tuned at @ruci .art for more info and inquiries 😷 #RUCIartspace #BakrieAmanah #RadhinalIndra #KinezRiza #CinantiAstriaJohansjah

300