ANDREA GUNAWAN @catwomanizer

last month

Geng #YukNabungSaham goes to Japan! After spending 6 months educating the masses about the importance of investing in stocks bareng @indonesiastockexchange and @miraeassetsekuritas_id , kami diajak jalan-jalan field trip ke Tokyo Stock Exchange kemarin.⠀ ⠀ We were given a tour around TSE History Museum, where we learned about the history of Japanese securities market and visited the Market Center, Media Center, and Presentation Stage. We also had the honor of listening to their presentation about their financial literacy programs, where we got to ask questions and share our own strategies and programs.⠀ ⠀ Yang menarik, anak-anak dan guru-guru di Jepang juga sudah diajarkan tentang pentingnya nabung saham untuk dana pensiun supaya mereka bisa tetap mandiri, karena orang-orang Jepang umumnya berumur panjang, bahkan sampai 110 tahun! It was overall a memorable and insightful experience. Thank you for the opportunity, IDX and TSE!⠀ ⠀ --⠀ 📷: @sweet .escape⠀ #CTWMNZRinJapan

20 Comments

hoorenon

anak_bebek

Ealaaahh ada @marco_kawet astaaaagga udah mau jadi selebgram nih gak di saham lagi? 😂🤣 Nyooo @novelpangalila ada abang lu tuuhh

last month

hoorenon

nikeandriany

Mau tanya jadi saham itu bisa dijadiin dana pensiun?? Gimana ya maksudnya buat yg bukan bumn atau pns

last month

hoorenon

sheggario

Thank you for everything @indonesiastockexchange 🙏

last month

hoorenon

inijie

Serunyaaa 👍

last month

hoorenon

annisasapta

Liat Mas @sheggario bagaikan liat Aira versi cwo deh Mbak @nuchabachri 😄

last month

hoorenon

adjiebagoes

Tar kita liburan bareng lagi ya, tapi liburan beneran wkwkw

last month

hoorenon

dekcandr

so inspiring❤

last month

hoorenon

ireneadiningrum

@fauziza_ adjienya woii mbaaa disini👌

last month

3.3k Likes