@letsihat.mai Nak Kurus? Nak Fit? Jom pm

KURUS FIT ONLINE COACHING 🌺Turun 3 - 5 kg sebulan 💜Sihat & Fit 💞Boleh makan 5x 🌹Serius untuk kurus sahaja 🙋Keutamaan kpd wanita 💗Jom w.apps saya 👇

@letsihat.mai photos and videos

12 hours ago

Alamak..kesian bapak... 😅😅 Sebab tu kena makan dengan portion yang betul. Baik anak mahu pun parents. Selamat malam semua. Team Lets Kurus Online Open for June Program www.wasap.my/60193119843 #onlinecoaching #kuruscepat #kurustanpaberlapar #reshapebody #kurustanpaubat

410
22 hours ago

Enough is Enough. Jomlah kita usaha untuk lebih sihat, lebih sayangkan diri. Tak nak nasi da jadi bubur baru kita bermula. Hargai diri lebih dari wang ringgit. Team Lets Kurus Online www.wasap.my/60193119843 #onlinecoaching #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #kurus

140
22 hours ago

Bila kita selalu lapangkan dada menerima ilmu untuk berubah, kita akan dapat dengan mudah. Tapi bila kita block hati kita untuk menerima teguran atau ilmu tu, sampai bile2 kite akan berada di situ. Team Lets Kurus Online www.wasap.my/60193119843

60
22 hours ago

Selalunya kalau layan sangat nafsu makan raya , nescaya sampai bulan 1 nanti, baru menyesal berat naik melampau , dan finally decide nak turun berat sebab azam baru. Tahun ini anda boleh decide untuk buat perubahan. enough is enough. Nak tahu apa kelebihan kalau anda join program coaching ? Apa yang dimaksudkan dengan meal plan , meal rating , dan lain2 ? Berbaloi ke kalau buat keputusan nak join ? Haa , berita baik! malam ini kami bagi anda peluang utk survey dulu flow program kami. Preview ini percuma sahaja. Sebagai hadiah anda luangkan masa , anda boleh redeem *EBOOK PANDUAN KURANGKAN 5KG DALAM 5 MINGGU DARI KEVIN ZAHRI * _Preview Online Coaching_ _Masa : 9.00 - 10.00 malam_ Team Lets Kurus Online www.wasap.my/60193119843

80
2 days ago

Kita sebagai ibu bapa nak betulkan anak kenalah : 1. Gegar iman sendiri : janganlah arah2 anak guna mulut je tp mata kat tv. Betulkn diri dulu 2. Tingkatkan ilmu : tingkatkan ilmu untuk mendalami jiwa anak. Join dia main games. 3. Fit fizikal. : mestilah kena fit, nak masakkn untuk dia,main dgn dia, nak mengajar lg. Untuk peringatan bersama. Sharing parenting tips Team Lets Kurus Online www.wasap.my/60193119843 #parentingtips #parentingislami #onlinecoaching

170
3 days ago

Sape yang tak suke minum air putih tu. Boleh mix dengan herbal aloe. : Letak aloe, sekali hirup je da abis 1 liter. 😂😂 : Setakat 3L tu, petik jari je...

100
3 days ago

Bayangkan kalau usus kite macam ni 😨😨😱😱😰 Nak membuang macam mane agaknye. So ape perlu buat CLEANSE CLEANSE CLEANSE. How to cleanse. Water Intake, take more Fiber For more tips Lets join Lets Kurus Online INTAKE JUNE 2020 www.wasap.my/60193119843 #kuruscepat #sembelit #kurus #flawless #sihat #onlinecoaching

180
3 days ago

Jom kite kira berapa liter air yg kite perlu ambik. Tak cukup air boleh sembelit, pening kepala, suhu badan tinggi, kerap lapar. More info boleh join: Lets Kurus Online Open for JUNE www.wasap.my/60193119843 #kuruscepat #onlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat

130
4 days ago

My favourite health suppliment. OMEGA 3 FISH OIL

100
4 days ago

High kolestrol adalah punca penyakit wujud Boleh dikatakan rakyat Malaysia tak kira kurus atau gemok mempunyai kolesterol yang tinggi. Adakah kita tergolong dari kategori orang yg high kolesterol?? 🤔🤔 Salah 1 cara untuk reduce lemak tu adalah dengan ambik lemak baik dari OMEGA 3. More info jom join online coaching. OPEN FOR JUNE INTAKE TEAM LETS KURUS ONLINE www.wasap.my/60193119843 #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #onlinecoaching

110
4 days ago

Sapa nak DUIT RAYA?? 🙋🙋 Sempena raya & hari lahir anak saya , saya nak bagi duit raya ONLINE dengan bagi diskaun HEBAT & saya nak bantu sapa yang serius nak kurus. LIMITED ONLY Sapa cepat dia dapat. OPEN FOR INTAKE JUNE 💵 100% online 💵 Group support 💵 Resipi lunch 21 hari 💵 Exercise Online 💵 Daily topik 💵 Breakfast & dinner diberikan 💵 Turun 3-5kg dengan mudah 💵 Diskaun LIMITED Team Lets Kurus Online www.wasap.my/60193119843 #onlinecoaching #kuruscepat #kurustanpaubat #kurussihat #kurustanpaberlapar #flawless #eatclean #fullnutrition

1622
5 days ago

Alhamdulillah.. bestnye. Dalam group Lko ramai tunjuk gambar mereka berjaya kurus. : Happy for them. Tak de ape yang best selain kite tengok ramai yang berjaya KURUS : Makin semangat nak bantu org. Nak berjaya KURUS bermula dari diri. : Jom kite pilih untuk mula sihat OPEN FOR INTAKE JUNE www.wasap.my/60193119943 Team lets kurus online #onlinecoaching 💪 #kurus #sihat #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #flawless

300
5 days ago

Sapa kata orang yang suka makan tak boleh kurus. : Saya nak ajar cara kurus dengan makan sebanyak 5x. : Lepas raya ni selera besarkan,tapi nak KURUS : JOM PM Team lets kurus online www.wasap.my/60193119843 100% secara online Tanpa ubat kurus ✔group support yang best ✔daily topik yang menarik ✔meal plan & resipi yang sedap ✔zoomba online ✔constentant kit untuk breakfast & dinner ✔turun 3-5kg #onlinecoaching #kurusonline #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat

98214
1 weeks ago

Selamat Hari Raya Semua. Maaf jika ada tersalah kata. : Stay healthy, stay safe.

90
1 weeks ago

Walaupon Ramadhan bakal tinggalkan kita, tapi kita mestilah istoqamah meneruskan semua perkara yang baik. : #onlinecoaching 💪 #onlinebusiness #letskurusonline #jomkurus #reshapebody #ramadhan30

130
1 weeks ago

Hari terakhir berpuasa.. Alhamdulillah energy luar biasa. : Kita buat yang termampu je k #lastpuasa2020 #onlinecoaching 💪 #letskurusonline

170
2 weeks ago

Hanya tinggal beberapa seat lagi. Sangat limited. Cepat pm untuk booking slot. ✔group support by coaches ✔meal plan &resipi ✔daily topic or tips ✔zoomba online ✔kurus dengan makan 6x Team Lets Kurus Online 📳www.wasap.my/60193119843 #kurus #onlinecoaching 💪 #kurustanpaubat #kurustanpaberlapar #kurustimeraya #raya2020

3340
2 weeks ago

Yeah... Jom Kurus Lepas Raya. Start on June. : 100% online ✔meal plan & resipi ✔constentant kit for breakfast & dinner ✔group support by coaches ✔daily topic or tips ✔zoomba online : Team Lets Kurus Online www.wasap.my/60193119843/nakjoin #onlinecoach #kurustanpaberlapar #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #kuruscepat

100
2 weeks ago

Biarkan anak bermain... Ajar dia untuk kemas, komit dengan ape yang dia buat. : Hari ni aqil cakap nak buat lori... Umi terlelap kejap... Bukak mata Alhamdulillah da siap bersapu.. : #parents #parentingislami #parentingtips #gainweight #gainweightforkid

250
2 weeks ago

*The best version of yourself, simple yet significant* 💜 Macam mana nak jadi the best version of yourself? Nak tak blajar how to do simple make up for raya look & also hijab styling yg simple tapi gojess 😍 Jom kite join *Raya pre party* bersama Coach Azza & Coach Fairuz 🧕🏼💄 Kite date kat zoom jap lagi k : ) *Hari: Jumaat, 22hb Mei* *Masa: 3.30pm* www.wasap.my/60193119843/nakcantikraya #onlinecoaching 💪 #nakflawless #nakcantik #nakkurus #kuruscepat

110
2 weeks ago

Sama2 kita lakukan Ramadhan tahun ni adalah yang terbaik dari sebelum ni... : Lagi beberapa hari nak masuk syawal... USAHA SEHABIS BAIK 💪💪💪

460
2 weeks ago

Kita ni bile nampak orang kurus suka nak kata orang tu obsess nak kurus. . Tapi nikmat dapat berat ideal ni, SUBHANALLAH.. memang best.. Rase nak solat tu sangat ringan. . Cantik, flawless tu semua bonus bila kurus. Yang penting sihat & kita harus usaha untuk jadi sihat. : Lets kurus online www.wasap.my/60193119843 : Open for JUNE INTAKE nak dapatkan berat ideal boleh pm #onlinebusiness #onlinecoach #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat

250
2 weeks ago

Assalammualaikum semua. Selamat pagi : Motivasi diri, kentalkan peribadi. Semoga hari ni lebih baik dari semalam.

250
2 weeks ago

Tiada cara lain untuk elakkan DIABETES selain dari UBAH. : In Shaa Allah. Ada usaha ada kejayaan. : : Intake June 2020 Lets kurus online Wasap : www.wasap.my/60193119843 : #jomkurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #dietsihat

100