#stayathome photos & videos

just now

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Kami sekeluarga menyampaikan "Selamat Idul Fitri, 1 Syawal 1441 H" تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّا وَمنِْكُمْ صِيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ, كُلُّ عَامٍ وَأَنْتُمْ بِخَيْرٍ. اَللّهُمَّ اجْعَلْنَا وَإِيَّاكُمْ مِنَ العَاءِدِيْنَ وَالفَاءِزِيْنَ وَالمَقْبُوْلِيْنَ. Mohon maaf lahir bathin atas segala kekhilafan dan kesalahan kami, Semoga Allah SWT senantiasa memberikan kesehatan, umur yang barokah dan dapat bertemu lagi di bulan Ramadan yang akan datang . Aamiin, yaa Rabbal 'alamiin وَ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Adi & Keluarga #lebaranwithsheika #gamisxamire #ootdsheikahijab #ootdsheika #lebaranday1 #lebarandirumahaja #lebaran #lebaran2020 #sheikahijab #staysafe #staybeautiful ❤️ #stayhealthy #stayathome

00
just now

Selamat hari raya semua maaf zahir dan batin😜😜 #stayathome #kitajagakita

00
just now

Lebaran ke 2 bikin bakso sendiri bakso urat dan biasa segeer #dirumah #stayathome #sabardan iklas🙏❤️

00
just now

Kita tidak bisa marah dengan mereka yg masih harus keluar rumah utk bekerja karena kebutuhan hidup. . Kita juga tidak bisa iri dengan mereka yg bisa #stayathome dengan NYAMANnya, karena perjuangan tiap orang dalam masa Covid-19 ini tidaklah sama.. . Ada yang diberi CUKUP MATERI untuk bisa #dirumahsaja .. Ada juga yang TERSEOK-SEOK dgn segala kesulitan untuk bertahan hidup jika hanya #dirumahsaja .. . Yang bisa kita lakukan adalah MENJAGA DIRI masing² sebaik mungkin dan tetap mengikuti anjuran memakai masker, minum Vitamin, rajin mencuci tangan dan menjaga jarak dengan orang lain, BUKAN MENJADI HAKIM bagi satu sama lain.. . Sadarlah kita berada di BADAI YANG SAMA, tapi TIDAK DIKAPAL YANG SAMA... . Biarlah masing² kapal mencari jalan keluar dari badai ini... Berdoa dan berharaplah yang terbaik untuk setiap kapal, tanpa saling menghakimi... . Tetaplah kuat iman dan imun, semangat menjalani hidup....Badai pasti berlalu, tetapi pastikan TUHAN ada dalam kapal anda dan memegang kendali atas kapal anda. . Good reminder shared thru WA group Let's pray for all of us to be able stand in faith especially in the storm 😇 . #staystrong #Godincontrol

00
just now

Polis guna dron jejak individu langgar SOP PKPB KLANG, 25 Mei - Pihak polis di Klang, Selangor membuat pemantauan rumah ke rumah menerusi penggunaan dron bagi mengesan individu ingkar SOP PKPB. Hasilnya terdapat 11 kediaman telah dikenalpasti menjadi tumpuan kenderaan dan orang awam di Kampung Perepat, Klang Utara. Menerusi pemeriksaan yang dijalankan mendapati kesemua rumah tersebut mematuhi PKPB iaitu kurang dari 20 orang. Penugasan Pemantauan Rumah ke rumah itu diadakan Ketua Jabatan Pencegahan Jenayah dan Keselamatan Komuniti IPK Selangor SAC Datuk Kumaran Karuppannan bersama pegawai dan anggotanya dan disertai Team Drone Pasukan Gerakan Udara, Bukit Aman. Lokasi pemantauan menerusi dron yang dilakukan di Kampung Perepat itu meliputi kawasan seluas 6 kilometer persegi dengan kepadatan 290 buah rumah. Selain memastikan penduduk patuh PKPB, polis turut mengingatkan penduduk mengamalkan keselamatan kesihatan disamping tidak bermain mercun kerana perbuatan itu menyalahi undang-undang dan mengundang bahaya. Teruskan patuhi Perintah Kawalan Pergerakan. "JUST STAY AT HOME, DUDUK DI RUMAH & JANGAN KELUAR" #BeritaRTM #RTM #COVID19Malaysia #PKPB #StayAtHome #JanganKeluar #KerapBasuhTangan #Jarak1Meter #KitaJagaKita #KitaMestiMenang #KomunikasiKita #RayaBersamaBeritaRTM Reposted from @beritartm

00
just now

Ayyyy 😁😁😁🤘💯Follow @versaceonyourbitch for more posts like this 😂🤘 - - - - #memesespañol #memes #hoodfights #hoodmemes #sfs #s4s #sfspost #fff #shoutout #funnyvideos #funny #funnymemes #stayathome #staysafe #coronavirus #takashi69 #joker #lol # #Best rappers 2020 #CAPTION THIS #SHARE !

00
just now

TAQOBBALALLAHU MINNA WA MINKUM, BARAKALLAHU FIIKUM. . . Selamat merayakan Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1441 H. . . MOHON MA'AF LAHIR DAN BATIN. . . 🙏🤗 . . #IdulFitri2020 #MyTerracottaKitchen #BakingWithLove #StayAtHome #DiRumahAja #StayClean #StayHealthy #SocialDistancing #PakeMasker

00
just now

Stairs are done! - I had to face screw the steps cause I framed them for that. I like to used a chalk line to line up my screws. Call me crazy my I think it looks sooo good they all line up 🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻 - #deckbuilder #decking #deckideas #backyard #carpentry #carpenter #diy #stayathome #athome #quarantineprojects #toughinthenorth #homeowners #deck #howto #keepcraftalive #safetyfirst #saferathome #bowmanville #oshawa #whitby #coffeelover #problemsolving

20
just now

Ready kaka Yang berminat langsung aja DM #stayathome #biarkamiyangantar #biarkamiyangkerja

00
just now

SO EXCITED to finally post this super special set for @brennercm 🖤 this pawsome set was hand painted for one of my most favorite humans to represent all her favorite pups!🐾 this set truly is my favorite so far, and definitely meant the most putting it together. Could not be happier with how they turned out, and so happy they’re going to a great home!! • DM to order your custom coasters and canvases today!! • • #EastCoasters #Coasters #puppy #dog #dogart #custom #customart #doglovers #family #coasterart #decor #homedecor #kitchenanddining #forsale #etsyshop #shopsmall #shopsmallbusiness #njsmallbusiness #artforsale #forsalebyartist #covid19 #socialdistancing #stayhome #stayathomechallenge #stayathome

00
just now

Hai... Assalamualaikum. Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H. Minal Aidzin Wal Faidzin. Mohon Maaf Lahir dan Bathin. _________________________ Hai aku mau ikutan #THRonlineAwkarin alasan aku ikutan itu aku pengin memenuhi kebutuhan aku sendiri sehari hari tanpa harus minta orang tua, karena aku tau nyari uang itu susah dan aku ga mau membebani orang tuaku dengan hal-hal yg aku inginkan sendiri alias aku ga mau menghambur-hamburkan duit orang tua lagi. Selama masa pandemic ini jadi susah untuk dapat penghasilan.Banyak sekali orang diliar sana yg membutuhkan juga, dan kalau aku dapat #THRonlineAwkarin ini aku janji bakalan ngasih sebagian rezeki aku buat mereka" yg sedang membutuhkan. @awkarin ________________ Untuk kak @awkarin semoga sehat selalu,dimurahkan selalu rezekinya dan bahagia selalu kak karin.Semoga langgeng hubungannya sama kak Sabian hehe: ) Aamiin.🥰 __________________________ BTW, templates nya membantu banget buat ngisi waktu ku.Aku suka banget kalo ngisi" templates gini, dan bisa buat reminder diri sendiri. Kak karin dulu suka buat story" tentang journal2 gitu aku dulu terinspirasi banget buat journal dan ngerangkum materi pelajaran di binder ku.Kak @awkarin yg buat aku jadi semangat belajar, dan anak muda yg mau kerja keras. #THROnlineAwkarin #StayAtHome #StayHealthy

00
just now

JIKA KAMU INGIN MEMBANTU INDONESIA, TAPI PASSION KAMU ADALAH REBAHAN, INI KESEMPATAN KAMU ✌ . #stayathome #staysafeatbed #byecorona

00
just now

Premium Black & White Wildlife Snaps 🐦 . . Terminamos los retratos animales con esta singular fotografía panorámica que muestra como toman el sol las aves que residen cerca de Cancún 💥 . . Sí aún no me sigues, no te olvides de comenzar a hacerlo; si te gustó mi foto sería un honor poder contar con tu like y si puedes, guárdala para enseñarsela a quién gustes! 🤩 . . #mexicoselecto #mexicofotografia #stayathome #covid19 #mexicocovid #mexicoselecto #yamerochuters

00
just now

Ayyyy 😁😁😁🤘💯Follow @versaceonyourbitch for more posts like this 😂🤘 - - - - #memesespañol #memes #hoodfights #hoodmemes #sfs #s4s #sfspost #fff #shoutout #funnyvideos #funny #funnymemes #stayathome #staysafe #coronavirus #takashi69 #joker #lol # #Best rappers 2020 #CAPTION THIS #SHARE !

00
just now

#ootd 1 syawal. Bru sempat post 😝 . . . . . . . #teamrayaterengganu #temawarnawarni #stayathome #1syawal

10
just now

Keep believing, better things are ahead. . In our 3rd Anniversary and in conjunction with Hari Pendidikan Nasional, collaboration with the actor Reza Rahadian, the fashion designer Adrian Gan, and the fashion institution Ikatan Perancang Mode Indonesia (IPMI ), allow us to introduce you: . IMPOSSIBLE T-SHIRT . For every purchase of Impossible T-shirt, you will contribute these items: * 1 PPE/APD for our frontline medic. * 1 washable fabric mask for kids at the orphanage. * A portion donated to @yappikaactionaid to help restructuring damaged school building across Indonesia. And.... * 1 washable One Fine Sky fabric mask for YOURSELF! (This washable fabric mask is not for sale individually ) . It is almost impossible and too good to be true but it’s true! . To order and contribute, you may send us a whatsapp message to +62 811 1929 109, from 9 am to 5 pm. . Let’s fight COVID-19, so all students can go back to school and pursue their dreams. We care because we are in this together and yes together we can do so much more! . . . #onefinesky #sodisclub #stayhome #stayathome #dirumahaja #LetsFightCovid19together #indonesiamelawancorona #frontlineworkers #donation #charity #socialproject #cause #giveback #education #school #uniform #whitecrispshirt #sky #cloud #dream #mood #inspiration #positive #positivity #gratitude #hope #indonesia #children

00
just now

Sedih kan😔..tiada istilah Raya ke 2 Tpi xpe demi keselamatan kita semua so jgn heran kalau post baju yg sama #stayathome #kitajagakita #kitamestimenang

00
just now

Eid Mubarak ❤️ #staysafe #stayathome

10
just now

🌤Ruang Tamu yg Berubah Menjadi Playground 🌤 Selamat pagiiiiii.... 2 hari lalu tiba2 kepikiran main mainan yg baru buat Stacy, karena kasian udah berbulan2 ga bisa main sama temen2nya karena #dirumahaja alias #stayathome . Jadilah ruang tamu aku sulap jadi cafe2an hohoho 🥰 🥕 Cuma modal geser2 aja dan si boneka Angela yg jadi tamu cafenya, tapi si anak pitik ini super happy, sampe malem masih nyanyi2 kesenengan hahaha😂. (Video ada di slide terakhir ) Ekspresinya ga nahan buat ga dipost ☺️ • Maklum belum kesampean punya playroom sendiri, pdhl udh ngumpulin ide tp belum memadai ruangannya hehe semoga suatu saat nanti bisa punya play room sendiri. Aminnnn 😍 • Selamat Idul Fitri bagi semua yg merayakan, mohon maaf lahir batin ya 🤗 Selamat liburan di rumah semuanya 🥰 • #rumahstacycarlise #ruangtamu #playroom #playground #idebermainanak #rumahmungil #rumahsederhana #dekorasirumah #dekorasiruangtamu #idedekorasi #rumahimpian #rumahmodern #idebermain #bermaindirumah #bermaindirumahaja #toy #babygirl #stacyilonatimothy #inspirasirumah #inspirasiruangtamu #inspirasirumahmungil #inspirasirumahminimalis #inspirasirumahkecil #rumahkecil #kidsactivities #kidsfashion

00
just now

A healthy and happy life is all about balance😊🙏 Good morning beautiful souls, hope you all are doing well during this pandemic... #stayathome #staysafe #stayhealthy #stayhappy #staypositive

00
just now

Ayyyy 😁😁😁🤘💯Follow @versaceonyourbitch for more posts like this 😂🤘 - - - - #memesespañol #memes #hoodfights #hoodmemes #sfs #s4s #sfspost #fff #shoutout #funnyvideos #funny #funnymemes #stayathome #staysafe #coronavirus #takashi69 #joker #lol # #Best rappers 2020 #CAPTION THIS #SHARE !

10
just now

Sushi Roll, Makizushi, Makimono (How to make a maki roll ) JasperFarCooks Ep24 My story continues… I remember my first couple of weeks doing rolls: my chef was pissed. Bigtime. I was lucky that I did not have to worry about food cost because I would have been fired for sure. My rolls were either too thin, too big, too loose or too tight. At some degree I was ashamed of myself because I only got 1 out of 10 rolls right. I had to eat whatever was “not up to standards” or to put it in the rubbish. I had to do a better job. I had to step up my game. I had to improve. Took some time but I got there. It was quite difficult from the start also because my chef wasn’t the teaching type. He wasn’t impatient but he will rather do things by himself than delegate the tasks to others. I ended up not learning anything at the pace that I wanted so I had to learn by myself. I would test using spare rice and old fish. Instead of killing the old fish straight away I would keep it to continue practicing. My chef had to go home because his contract ended. I was the only one left to run the place. At first I was scared because I knew that I wasn’t qualified. I later stepped up to the plate and things went well eventually. I had to face the reality that I will have to learn and practice more to get it right. I had that opportunity when I came back on 2016 in the same ship. I ran the place and the rest is history. Enough stories! 2 rolls, 2 ways of doing rolls, let’s begin! Sushi Rolls: You need a bamboo mat and cling film to do this task Like and subscribe to my Youtube channel: Jasper Far (Find the link in my bio ) Follow me on Instagram: michaeljasperfar #JasperFarCooks #filipinochef #stayathome #quarantinecooking #foodphotography #instachef #foodgram #foodie #food #chefinlockdown #foodideas #tastegreat #iso #icanmakeitathome #instagramchef #homemade #sushi #sushimaking #sushirice #basicsofsushi #rice #cookingrice #makimono #maki #makizushi #makiroll #sushiroll App Credits: In Shot Music Credits: As The Leaves Fall http://soundbible.com/free-sound-effects-3.html

20
just now

Stay hydrated. Your body needs H2O to function so start sipping- don’t wait until you’re thristy⚠️ stay healthy everyone🙌🏽 #bohemecanggu ——————————————————————————— #foodgasm #artofvisuals #sustainableenergy #canggueats #cangguvibes #deliciousbali #coastaldining #coastalfresh #canggufood #bali #foodinbali #balifoodie #baliindonesia #balifoodie #foodinbali #balifood #canggufood #brunchbali #restaurantincanggu #canggubeachclub #baliguideline #canggu #porchbyboheme #stayhydrated #stayathome #balistaysafe

00
just now

مرحبا بكم بنات،هدا حسابي الجديد، اعمل لايك سأبدأ النشر بإستمرار وكل ما تحتاجينه ستجدينه بهذا الحساب،أحبكم لا تنسو الاعجاب و المتابعة اعدكم كل يوم بالجديد #stayathome #beauty #loveyourself #girl #أمل #خليك_بالبيت #احبي_نفسك #كوني_قوية #كوني_ملكة #فولو 👉 #لايك #كلام_من_ذهب

00
1 minute ago

@HayleyKiyoko and I have been friends for almost 10 years so this song has been a long time coming. We’re both little emotional hustlers so when we wrote the record together it just made sense.” — @MAXMusic on his new single #MissedCalls 📞💔 #OrchardAmbassador

11
4 minutes ago

In our feels because multi-platinum pop prince @MAXMusic and @HayleyKiyoko have teamed up to deliver a bonafide bop: #MissedCalls is OUT NOW 📞💔 #OrchardAmbassador

01
Nov 2018

🇪🇸🇺🇸 Despertar en la madrugada y descubrir ternura en tu pierna... Waking up in the middle of the night to discover tenderness on your leg... . #cat #cats #kitties #gatitos #chaton #tendercat #tenderness #instagram #instagood #instacat #catsofinstagram #catsofinstagram #catstagram #catsfollower #blackcatsofinstagram #blackcats #blackcatsarethebest #quedateencasa #stayathome #vampurr

507

Top photos & videos on #stayathome

1 hour ago

bom início de semana pra vcs : )

1.0k21
2 hours ago

Quédate en casa 🏠 ! Aprovecha las ofertas que tiene @pedidosya .cl ! Desinfecta tu bolsa y el envase de tus pedidos, lávate las manos y disfruta!!! #pideydisfruta #quedateencasa

75411
2 hours ago

Left the house down the road without a mask after 2 months, don't judge me! #stayathome Eid Mubarak🌸❤️

14214
1 hour ago

Day 428 of wearing loungewear but I’m not complaining. ☕️

23421
1 hour ago

🍩DIY DONUTS — Don’t worry I didn’t spill any Nutella on my couch😛⁣⁣ ⁣⁣ ✨Loving this DIY kit from the famous @elmstreetdiner ✈️ because quarantine is all about doing it yourself🙆🏼‍♀️⁣⁣ ⁣⁣ I tried stuffing mine with Nutella, but it didn’t quite work out since donuts are so cakey🍰 I ended up just drizzling more Nutella on top and adding cereal!⁣⁣ ⁣ 🙈I left the sound on the first video and you can hear my mom doing the dishes...⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ —⁣⁣ #miamifood #miamifoodies #stayathome #stayhome #donuts #miamifood #miamieats #teampixel #foodgasm #eater #newforkcity #foodgawker #buzzfeedfood #foodilysm #buzzfeast #feedfeed #foodbeast #yahoofood #forkyeah #nycfood #nyceats #nycfoodie #balharbor #surfside #bigbiteszn ⁣⁣

2.2k45