#porositdirekt photos & videos

20
8 hours ago

Masa 44 material elastik! 🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

20
9 hours ago

Triko per fustane per vajza mosha 10 vjec e re e paveshur asnjehere❤️❤️ ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

20
9 hours ago

Golfi super i ngrohte per dimer!!! 🤩🤩🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

30
12 hours ago

Mosha 10 vjec ne gjendje shume te mire! ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

50
Yesterday

ANN TAYLOR Segnature!! Masa M ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

30
30
Yesterday

Material fantastik😊😊😊😊.Masa M/L ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

10
Yesterday

➡️ KOSTUM ADIDAS ➡️ NR GJENDJE: S-2XL ➡️ CILESI DHE CMIM I MIRE🥰 ➡️ TRANSPORTI FALAS KUDO TE JENI📭🚚 ➡️ POROSIT TANI NE DM 📥🔥🔥 #shopnow #shoponline #porosittani #porositdirekt #blitani #blionline #man #boy #girl #sport #rich #qtu #teg #toptani #ring #tirane #albania

280
Yesterday

➡️ KOSTUM PER FEMRA ➡️ NR GJENDJE: S M L ➡️ CILESI DHE CMIM I MIRE🥰 ➡️ TRANSPORTI FALAS KUDO TE JENI📭🚚 ➡️ POROSIT TANI NE DM 📥🔥🔥 #shopnow #shoponline #blitani #blionline #porosittani #porositdirekt #girl #girlpower #man #boy #rich #qtu #teg #toptani #ring #tirane #albania

482
Yesterday

Model MONCLER. Masa XL por prerje e vogel i ben mases M ose L😍😍😍😍 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

130
2 days ago

✅SHITUR✅ UGG origjinale!! Nr.35👌🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

100
2 days ago

Michael Kors Origjinale!!!!🤩🤩🤩🤩 Nr. 36 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

450
3 days ago

Evan Picone dress 8 Velvet Floral Black Kimono. Masa M! 🤩🤩🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

60
3 days ago

Jelek qe mund te vishet me kemishe duket yll!!! ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

20
3 days ago

Ne dispozicion ngjyra kafe !!!! Masa M ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

102
3 days ago

Origjinal si ne foto tek ne masa am je Perl e vertete!!!!!shitet per arsye mase!!!!! ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

72
4 days ago

✅SHITUR✅ Xhup I shkurter masa M ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

102
4 days ago

Pallto masa L nje perl 🧶🧵 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

50
4 days ago

Xhup masa M! Me super cmim ne gjendje te shkelqyer 🤩🤩🤩🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

40
5 days ago

Doni te dukeni trendy e te vecante???? Vetem tek ne e gjeni stilin! 🤩Masa M 🤍🖤 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

80

Top photos & videos on #porositdirekt

20
9 hours ago

Golfi super i ngrohte per dimer!!! 🤩🤩🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

30
8 hours ago

Masa 44 material elastik! 🤩🤩 ➡️Per porosi na kontaktoni ne dm 📩🚖 #blejonline #buyonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #sophisecondhand #sophiclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

20
last month

Vishu stil, trendy te dukesh e vecante!🌝😍😊 ➡️Na kontaktoni per porosi ne dm 📩🚖 #sophisecondhand #shoopingnow #byonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

2385
Yesterday

➡️ KOSTUM ADIDAS ➡️ NR GJENDJE: S-2XL ➡️ CILESI DHE CMIM I MIRE🥰 ➡️ TRANSPORTI FALAS KUDO TE JENI📭🚚 ➡️ POROSIT TANI NE DM 📥🔥🔥 #shopnow #shoponline #porosittani #porositdirekt #blitani #blionline #man #boy #girl #sport #rich #qtu #teg #toptani #ring #tirane #albania

280
last month

Fustan lino masa s-m 6 milek👗🦋🌺💫🎁 ➡️Na kontaktoni per porosi ne dm 📩🚖 #sophisecondhand #shoopingnow #byonline #blejonline #fashiongirl #womenclothes #secondhandclothes #porositonline #ordernow #porositdirekt #porositngashtepia

62
2 weeks ago

➡️ KEPUCE PER MESHKUJ SASI E LIMITUAR ➡️ NR GJENDJE: 40-44 ➡️ CILESI DHE CMIM I MIRE😍 ➡️ TRANSPORTI FALAS KUDO TE JENI📭🚚 ➡️ POROSIT TANI NE DM 📥🔥🔥 #shoes #man #boy #gentelman #gentelmanstyle #girl #mrs #mr #women #rich #shopnow #blitani #porositdirekt #tirane #albania

200