#nctdreamjeno photos & videos

27 minutes ago

🦦 . . #JENO #nctdreamjeno #nctdream #nctdreamedit

10
38 minutes ago

(^O^ )❤Uwu ❤ When he is Nervous or thinking something Lee Jeno 👑 | • admin Navi 🐭 #NCT #JENO #NCTDREAM #NCTJENO #NCTDREAMJENO #LEEJENO #JENOLEE #NCTZEN #CZENNIES #엔시티 #제노 #엔시티드림 #엔시티제노 #엔시티드림제노 #이제노 #제노이 •♫•

151
1 hour ago

Apple watchnya chenle sudah berubah ternyata 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

2334
1 hour ago

Orang yang sama 👶🏻->👱🏻‍♂️🔥 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

1681
1 hour ago

Kapan bisa liat jisung nunjuk nunjuk lagi di radio :( 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

2141
2 hours ago

[READY STOCK] °NCT Dream - We Go Up° Price 250.000 (termasuk packing dus + Bubble, belum termasuk ongkir ) Detail : • CD • 44p Booklet • Photo card (random ) • sticker pack • no poster ------------------------------------------------------------------ Track list : • We Go Up • 1,2,3 • Beautiful Time • Drippin' • Dear DREAM • We Go Up (Chinese ver ) ゚.*・。゚.*・。゚.*・。゚.*・。゚ #nctdream #nctalbum #wegoup #wegoupnctdream #albumnctdream #nctdreamjaemin #nctdreamrenjun #nctdreamjisung #nctdreamjeno #nctdreamchenle #nctdreammark #nctdreamhaechan #nctdreamwegoup #nctdream_wegoup

40
3 hours ago

Yang tadinya ngetawain jisung sma haechan nangisnya yang paling kejer akhirnya 🥺🥺 dari sini kita bisa liat kalo renjun jisung sentimental banget anaknya 😭 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

6418
3 hours ago

Renjun nangis mulu jadi sedih terus nangisnya kayak gitu lagi huh 🥺 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

2811
3 hours ago

Disini renjun masih bisa ketawa juga sambil nangis liat next giliran dia ngmg 😂😭🥺 Kasian banget tiap kali liat jisung nangis dia kek desperate banget 🥺🥺🐹 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

2866
3 hours ago

Renjun jisung masih bisa ketawa disni lihat selanjutnya yak 😂😂 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

69811
3 hours ago

——————<3 - - 𝙲𝙷𝙰𝚁𝙰𝙲𝚃𝙴𝚁: >𝙻𝙴𝙴𝙹𝙴𝙽𝙾< - - Follow: @jxhnnxse0 for more ✨🌙 - - - — #leejeno #nctdreamjeno #nctdream #nctjeno #nct #nctdreamedit #nctdreamedits #nctedit #nctedits #kpop #kpopedit #kpopedits

81
4 hours ago

— chuwin.s: LEE JENO APPRECIATION SPREAD ft. me fancy-ing him lmaosnjsjsjeje ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ — tags; #nct #nctdream #nctjeno #leejeno #nctleejeno #nctdreamjeno #nctdreamjournal #nctjournal #nctappreciationpost #jenoappreciationpost #jenoappreciationspread #nctappreciationtime #nctdreamjournalspread #jenojournal #nctjournaling #nctjournalspread #kpop #kpopjournal #kpopjournalspread #kpopjournaling #kpopjournals

232
8 hours ago

jeno moving up your bias list : a thread q : who’s your bias in nct dream ?

11
11 hours ago

😍😍Jeno boyfriend material: a thread! Sigan a @nctzebra para más threads de #nct !!❤️ : : : : : : : : : : [Hashtags] - {Ignorar} #jenonct #nct127 #wayv #nctdream #leejeno #jungwoo #jisung #taeyong #taeil #kun #ten #lucas #mark #chenle #johnny #jaehyun #winwin #yangyang #xiaojun #hendery #renjun #haechan #jeno #jaemin #yuta #doyoung #nctjeno #nctdreamjeno #nctzen

110
11 hours ago

Mana ni yg bisa nge wink kayak Renjun... . . . . . Yuk follow ig 👉 @zonax .kpop Mau video kamu diupload di @zonax .kpop kamu bisa kirimkan lewat dm/wa Kamu juga bisa request video loh #nctdreamjaemin #nctdream dream #nctdreamrenjun #nctdreamjisung #nctdreamjeno #nctdreamchenle #smentertainment #smtown

30
16 hours ago

Thank you so much for 500 followers guys!! Ily ❤ Lee Jeno 👑 | • admin Navi 🐭 #NCT #JENO #NCTDREAM #NCTJENO #NCTDREAMJENO #LEEJENO #JENOLEE #NCTZEN #CZENNIES #엔시티 #제노 #엔시티드림 #엔시티제노 #엔시티드림제노 #이제노 #제노이 •♫•

2250
16 hours ago

<"Honey don't taste like summer no more"> ¦ ¦ >Now playing: Honey - Johnny Balik ¦ ¦ ¦Follow @kaijunie for more! ¦. 🔈🔉🔊 >Date: April 6th 2020 ¦ >Member: Jeno . ------------ @nct_dream @nct127 @nct @wayvofficial @kaijunie @xuxii .boi ------------ #nct127 #nctdream #nctu #wayv #nct #nctjeno #jenonct #leejeno #jenolee #jeno #nctdreamjeno #jenonctdream #leejenonct #jenoleenct #nctzen #lee #nomin #norenmin

392
17 hours ago

💙JENO💎

31
18 hours ago

Hi guys!!! Sorry I have not updated in like 2 days but I’m back ! :D

131
20 hours ago

👑ℍ𝔸ℙℙ𝕐 𝕁𝔼ℕ𝕆 𝔻𝔸𝕐👑​⁣ ※Jeno生日線下應援※​⁣ 💚💚💚₍₍ ᕕ⍢ᕗ⁾⁾💚💚💚 ​⁣⁣ ​⁣⁣ 阿仔生日當然要慶祝下,呢到準備咗兩份貼紙作giveaway,因為JENO貼紙數量唔多,所以就多準備比諾妻/諾媽(.◜◡◝ ) ​⁣⁣ ⁣希望大家都以健康為首,開心攞到應援,大家既個人健康最緊要🥺!今次領取唔到既西珍妮可以期待餘量,甚至以後d應援🤘🌟總有機會嘅! ⁣ ᨐᨐᨐᨐᨐᨐᨐ ​⁣⁣ 🐶𝙅𝙀𝙉𝙊貼紙領取要求(3選1 ):​⁣⁣ 1. JENO 版日專 認證​⁣⁣ 2. JENO 小卡≥2 張 認證​⁣⁣ 3. JENO bubble購買 認證 ​⁣⁣ (*各位諾媽/諾妻請事先準備附上個人id的認證照片(´.ᴖωᴖ` )🤘 ​⁣到時候會問你地攞嚟睇睇( •̀∀•́ )⁣ ⁣⁣ ᨐᨐᨐᨐᨐᨐᨐ ​⁣⁣ 🍀𝘿𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙝𝙤𝙬和紙貼紙(貼紙內d資料有錯 n耐之前印嘅 ):​⁣ — 沒要求🤣派完就算(←呀 )​⁣⁣ᨐ ⁣⁣ ᨐᨐᨐᨐᨐᨐᨐ ​⁣⁣ 🗓4月18號 only​⁣⁣ ① 1pm~2pm:荔枝角站D出口附近派發​⁣⁣ ② 2:30pm~3pm:jeno相展內遇到,可以揾我領取(會注意唔影響到其他睇展嘅西珍妮🙏🙏🙏 ) ​⁣⁣ ③ 3pm~3:30pm:或許會係展外附近/荔枝角站D出口附近 繼續派發餘量 ​⁣⁣ ⁣⁣ ⚠️⚠️⚠️❗注意❗⚠️⚠️⚠️ ​⁣⁣ 疫情原因,領取時請隨時多加注意,避免長時間聚集+😷👌大家都要健健康康追🌟注意個人衛生,消毒酒精用起黎~多d洗手飲多d水💚真系要多加注意!!唔好太鬆懈😢💚 ​⁣⁣ ⁣⁣ ᨐᨐᨐᨐᨐᨐᨐ ​⁣⁣ ◆ 若有餘量,會回郵發放(會再作公佈 ) ​⁣⁣ ◆ 🙏很抱歉,這次線下應援數量不多,所以只是HKonly​⁣ (不過TW西珍妮可以等等……或許……可能……有機會「搞事」(ー`´ー )……吧←??? ) ​⁣⁣ (其他地方的西珍妮,米安內😢💚 ) ​⁣⁣ ◆請勿轉賣🙏 ⁣⁣ #李帝努 #leejeno #jeno #jenonct #nctdream #happyjenoday #nctdreamjeno #제노 #이제노

1460
21 hours ago

Quarantine day whatever: random pictures of handsome Jeno for no particular reason #nct #nctdream #leejeno #nctjeno #nctdreamjeno #nctzen

90
22 hours ago

Jisung cry baby pt 1 Serius haechan jahat banget sma renjun diketawain padahal renjun juga nangis 😂😂 nntn video gini gatau mau sedih apa seneng lucu tapi sedih Jisung kek ud frustasi ga bsa berenti nangis jadi gak bsa ngmng 😭🐹 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

5854
22 hours ago

Renjun cry baby 😭💚 sedih banget nntnya tapi lucu juga gimana dongg 🥺 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

5442

Top photos & videos on #nctdreamjeno

3 days ago

are u ready now? 😌 ac | catlyst sc #nomin

4.1k167
4 weeks ago

This is still funny to me lol . . . #bts #btsjhope #btssuga #minyoongi #twice #twicefeelspecial #kpopbts #kpop #kpoptwice #exo #exolay #exoyixing #nct #nct127 #nctdream #wayv #wayvlucas #wayvten #superm #nctdreamjeno #nct127kickit #redvelvet #redvelvetbadboy #got7 #got7youngjae #got7jackson #got7jinyoung #blackpink #blackpinkrose #btson . . . . . - not my tweets, credits to the owners. Usernames are shown. If not, i could not find the owner so pls comment or dm if you do : )

3.8k15
3 weeks ago

is here! — el video no es mío, créditos 🥺 ya podemos llorar tranquilos por Jeno — ♡ ¡sigue a @clarityjeno para más contenido así! — ꒰ 💬 ꒱ #nct #nctdream #nctjeno #leejeno #jeno #nctzens #nctzen #nctdreamjeno #kpop #dreamies #제노 #이제노 #엔시티드림 #엔시티즌 #엔시티유

3.5k42
last month

Yup he’s Nomins baby🥺❤️❤️ . . . (Follow @haechan_donghyuck for more 💛☀️ ) . . . (Tagged some cute nomin & Jisung accounts💙 ) #nana #nct #superm #nct127 #nctdream #jaemin #jeno #jisung #parkjisung #nctjisung #nctjisungpark #nctjaemin #nctjeno #nctdreamjisung #nctdreamjeno #nctdreamjaemin #nomin #babyjisung #kpopl4l

3.6k12
4 days ago

'𝕾 𝖕𝖔𝖘𝖙 ෴❝ suka bet suaranya icung😭💚 ❞ ・・・✧ ✨ tag temen kamu yang suka lagu ini ✨ save? komen! ✨ repost? tag @jejethetic ━━━━━━━━━━━━ ( 🎤 ) @nct_dream ( 🎶 ) Boom ━━━━━━━━━━━━ 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐟𝐨𝐫𝐠𝐞𝐭 𝐭𝐨 𝐥𝐢𝐤𝐞 🌷 𝙢𝙮 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙣𝙚𝙧 🌷 ✧ ・ @pinkeu .chuu__ ✧ ・ @brownmodyy ✧ ・ @_galaxymxxn ・⊹・⊹ ━━━━━━━ ❝ 𝙢𝙖𝙖𝙛 𝙠𝙖𝙡𝙤 𝙖𝙙𝙖 𝙠𝙚𝙨𝙖𝙡𝙖𝙝𝙖𝙣 𝙩𝙚𝙧𝙟𝙚𝙢𝙖𝙝𝙖𝙣 ❠ ・⊹・⊹ ━━━━━━━ ☁️ 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐢 𝐮𝐬𝐞 ☁️ -ˋˏ kinemaster pro -ˋˏ polar -ˋˏ pinterest -ˋˏ pixellab -ˋˏ inshoot { 𝐭𝐚𝐠𝐬 } *:・゚✧* 〜 { #jejethetic #jejetheticvidlir } #tumblrvidlirkpop #vidlirkpopthetics #storywakpop #vidlirindonesia #aestheticedits #kpopedits #ccpedits #vidlirkpopindo #videolirikkpop #fanboykpop #fangirlkpopindo #kpopquotesindo #kpopquotes #ulzzanggirl #kpopedits #aestheticvidlir #aestheticvideo #kpoplokal #nctdreamhaechan #nctdreamjisung #nctdreamrenjun #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjeno #nctdream #boom #boomnctdream #nctdreamboom #smentertainment

2.5k15
4.6k74
Yesterday

Liat perbandingan tingginya dlu vs sekarang 🥺 。 。 。 💚Follow us for more dreamies update and content @yodream25 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 #NCTDREAM #DREAMZEN #NCT #RENJUN #JENO #HAECHAN #JAEMIN #CHENLE #JISUNG #huangrenjun #leejeno #leehaechan #najaemin #zhongchenle #parkjisung #nctzen #nctzenindonesia #nctdreamrenjun #nctdreamjeno #nctdreamhaechan #nctdreamjaemin #nctdreamchenle #nctdreamjisung #happyrenjunday #런쥔 #제노 #해찬 #재민 #천러 #지성

4.8k39
7.0k60