#ellejessinjkt photos & videos

3 weeks ago

Celebrating mom @fifiutama ’s birthday with the girlsss 🥳❤️ . #jesswears #elleandjess #ellejessinjkt

2.5k9
3 weeks ago

🥀

5.2k59
5 weeks ago

Photobombing level: Lil Miss Sophie + Sexy Butt @chloe .soenario. 😝💣 P.S. Ant said the hats gave us some #PeakyBlinders vibe, which he appreciates cause he loves that show. 🤷🏻‍♂️📺 Any of you guys watch it too? 👀 . #antjess #jesswears #ellejessinjkt #mblocspace

2.2k5
last month

First (proper ) ootd pic in 2020 ☁️ Thank you @vivicen for the cute outfit 💙😘 . #jesswears #ellejessinjkt

3.6k20
last month

dengan kerjasama tim menerjang banjir 😜💪🌊 . Arwen & Arya @jessbebes sih seru sendiri wkwkw. Arwen malah ngomel kalo aku lagi berhenti bentar karena ngos2an. 🤣 . Anyway, thank you guys for the well wishes! Kita udah aman sentosa kok dari kemarin di rumah mertua 😁 seru juga, definitely a very memorable #newyear for us. 😹 Stay safe and take care, everyone! . #banjirjakarta #banjirjakarta2020 #ellejessinjkt #jessbebes #jessshares

5.3k112
last month

Who’s ready for Christmas? 🎄🌟 Well, Arwen and Arya are, but unfortunately mamma is sick (this pic was taken 3 weeks ago ). 😷😭 Hoping that santa, or perhaps Doraemon could help me heal faster 😬🤞 Meanwhile, enjoy your holiday and take care of your health, guys! 🤗💖 | 📸: @fifiutama 😘 . #antjess #jessbebes #ellejessinjkt

4.0k40
Dec 2019

*SAVE* Tips Ngatasin Bau Badan 🕺 Bau badan emang nyebelin dan bisa bikin auto ga pede + ga nyaman sama diri sendiri meskipun gaya udah maksimal. Aku sendiri kalau udah lama ga mandi / abis keringetan banget / lagi grogi parah, keti bisa asem2 sedep. 🤪 Kalau udah begitu, rasanya pengen makan sayur asem. Ngga deh, kalau udah begitu biasa aku lap keti pake tisu dibasahin dan berharap baunya ilang. 🙃 . Nah, setau aku, hal2 berikut ini lebih tepat sih untuk ngebantu buat yang lagi bermasalah sama bau badan: 👕 Pakai baju yang bahannya tipis / menyerap keringat, terutama kalau kamu sering panas2an atau beraktivitas fisik. Baju yang udah dipakai seharian juga langsung dicuci ya, jangan dipakai lagi untuk besoknya 🌶 Kurangi konsumsi makanan pedas, bawang2an, minuman beralkohol dan kafein, karena mereka bisa ningkatin suhu tubuh dan bikin kamu jadi lebih gampang keringetan 🧼 Mandi 1-2x sehari pakai sabun antibakteri, dan bilas sampai bersih, jangan ada busa yang masih nyangkut di bulu keti lebat ya. Setelah mandi juga keringkan badan dengan baik karena bakteri mudah tumbuh di area lembab ✂ Konsisten hilangkan bulu keti (baik untuk cewek maupun cowok ) juga katanya bisa ngebantu lho, karena rambut menyerap bau2an dan bisa jadi sarang bakteri 🔑 Pakai deodoran. Aku udah coba @rexona_id yang #RexonaDrySerum , dan di momen yang bikin aku grogi parah (yang biasa bikin auto bb ) itu dia beneran ngebantu lho, keti aku tetap kering seharian dan sampai pulang pun masih wangi! 💉 Cara terakhir mungkin bisa dengan suntik botox di keti, atau kalau mau lebih permanen, bisa dengan operasi yang mengangkat kelenjar keringat. Untuk 2 hal ini, konsultasi ke dokter dulu yah kamu beneran butuh ga? 🤗 . Anyway! Aku dan Rexona lagi mau bagiin 2 Rexona Mystery Pack dengan 4 hadiah menarik di dalamnya. Yuk ikutan, caranya gampang banget: 1. Follow @rexona_id (wajib yaaa ) 2. Komen di foto ini, apa sih arti #ketikece versi kamu? 3. Jangan lupa mention @rexona_id dan sertakan #ketikece di komentar kamu yah Good luck, guysss! 😽 . #jessshares #jesswears #ellejessinjkt

2.4k15
Dec 2019

Weekend is here and I'm ready to do my marathons... on Netflix ♥️ . P.S. Thanks for the cute welcome and great hospitality, @swissoteljkt ! 😻 For those visiting Jakarta and wondering where to stay, you might want to check out the newly opened @swissoteljkt ! The room is clean and aesthetically designed (comfy beds too! ), it's connected to the mall (one of the good ones ), located at the lively PIK where numerous restaurants and bars are within minutes of drive, and it's close to the airport! My room was the Swiss Signature Bay View, btw ✨ #ellejessinjkt

1.4k2
Dec 2019

Wondering if bathrobes will ever become a fashion statement 💭 (taken during my staycation at @swissoteljkt ✨ ) #ellejessinjkt

3.3k9
Dec 2019

It's the most... spending time of the year 💸🤸🏻‍♀️ (📍: @swissoteljkt ) #christmas2019 #ellejessinjkt

6.2k56
Dec 2019

𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓷 𝓽𝓮𝓬𝓱𝓷𝓲𝓬𝓸𝓵𝓸𝓻 👽🌈 . 📸: @wisnutejakusuma @thegunawarman #partywithsyah #acidgarden2019 #ellejessinjkt

3.3k17
Nov 2019

Supporting Pappa at work 👨‍👩‍👧‍👧☕️ If you’re looking for a family-friendly place in Jakarta where you can chill with the kids and get some yummy treats for yourself, definitely try our lovely coffeeshop @SRSLYcoffee ! ❤️ . We’re having a weekend promo right now: Buy 2 brunch, get 2 drinks for free 😆🍴🥤 You might also catch Pappa Ant serving you a cup of latte or two (swipe left for Arya waiting patiently for her caffeine fix ). 👀 . Hope you guys have a great weekend! 🤗🌿 📸: @elleyamada | ☕️: @srslycoffee . #jessbebes #srslycoffee #ellejessinjkt #lifewithtwins

5.5k31
Nov 2019

Elle Jess in... #ChoLenTulation 👰🏻🤵🏻 We love youuu @bellevalencia 😘😘😘 . . #elleandjess #jesswears #ellejessinjkt

5.1k33
Oct 2019

Double sisters at @jeantanias engagement party last night 💕 Kaos kaki Arya copot di mobil gaes 🙄 . #ellejessinjkt #jesswears #jessbebes #sisters

4.8k36
Oct 2019

Arwen and Arya’s first time going to an art installation! So unique and colorful @liunic 😍🍄🌵💙💛🐣🐣 . . #ellejessinjkt #jessbebes

3.5k30
Sep 2019

Forever a #LuffysLover 🏴‍☠️💃🏻✨ . . . One Piece Stampede is now playing in the cinema!! The movie celebrates the anime’s 20th anniversary, and with the Shichibukai, Marines and entire Worst Generation out there literally making a scene, it is a total fan service - and as a fan, I feel served. 🤩 . . Hoping there will be a dedicated One Piece theme park someday which I could visit with @jessbebes ! 😙🍻💫 P.S. You bet if @jessbebes were twin boys, I was gonna name one of them Luffy! 😝 . . #ONEPIECE #ワンピース #OnePieceSTAMPEDE #mugiwara #monkeydluffy #odaeiichiro #strawhatpirates #ellejessinjkt #jesswears

3.9k46
Sep 2019

Long time no #ootd 🍑 . #jesswears #ellejessinjkt

3.2k23
Sep 2019

Happy happiest birthday to my beloved Mami @utamacindy 😘😘😘🎂🎉 Here’s my favorite photo of us because: 1. We look cute in here 2. This shows how you’re always there during most of my important moments in life AND the not-so-important-yet-memorable ones, like: jemput kita @elleyamada @bellevalencia waktu sekolah, hukum kita kalo ga mau tidur siang, pergi2 daftar sekolah, les2an, cari kampus, ke dokter, facial, fortune teller, foto2 endorse (inget yang #stopppbasabasilebaran ? ) wkwkwk... sampe spying on Ant bareng Mama & Ama 👀🤣 dan sering2 temenin di RS & rumah habis @jessbebes lahir ❤️ . Love you so muchhh!!!!! Thanks for always being there for me and most importantly for Mama @fifiutama 😍 See you tonight, Miii 😚😚😚💞 . #jessshares #ellejessinjkt #jesswears

3.6k19

Top photos & videos on #ellejessinjkt

Apr 2017

Eagerly waiting for my Raclette Tenderloin Steak at @williebrothers ! 😋🍴 What makes it special is that, it's served with this warm, sinfully delicious and overflowing melted Raclette cheese which is imported directly from Switzerland!! 😍 Even the process of the cheese-scraping itself is a drooling experience (see it on my Insta-story )! Go try it and remember that it's best served hot! 🔥 Besides the food, I also love the homey European ambience here and of course, the decorations! They change it monthly to fit new themes and this month's theme is—you guessed it—Easter! 🐰 So make sure to pay a visit and take a picture with the cute bunnies and eggs! 😁 #williebrothers #raclettecheese #ellejessinjkt

9.6k65
Jul 2017

Had the pleasure to meet @meiranastasia and @ernestprakasa (plus their super adorable children, #SkyTierraSolana and #SnowAurorArashi ) last night! Such a warm, kind-hearted, and humble family. 😍 Selama ini cuma bisa mengagumi karya2 dan positive attitude mereka lewat layar HP, jadi bisa ketemu dan ngobrol bareng itu rasanya happy banget! 😊 If you're Indonesian and have never heard of them, you're definitely missing out! They are the geniuses behind #CekTokoSebelah film, one of the best Indonesian movies ever made! Thank you so much for having us and for the uber delicious Pempek Bangka and pasta omg! And of course for sharing your stories with us, suka banget sama mindset #YOLO nya hahahaha! Looking forward to the upcoming #SusahSinyalMovie ! 👍 #ellejessinjkt

3.6k14
Dec 2018

Carrying my own rainbow around with me this Christmas Eve! 🌈💘 (wearing @array .id top and @collage_kit bag ) #ellejessinjkt

5.4k25
Feb 2016

Japanese food x Jakarta view. 🍣🍢🍙 Don't forget to try their Foie Gras Steak and Wagyu Tongue if you happen to be there! ❤ #enmaru #ellejessinjkt

2.8k29
Sep 2016

My favorite phase of my purple hair by @salonvim : pinkish lilac! 😍 | Muted Pink Top + Denim Jacket: @gowigasa #gowigasa #ellejessinjkt

6.1k31
Jul 2018

Too tired to give a sip. 🍵 #ellejessinjkt #srslycoffee

5.0k41
Dec 2017

A proud day for the family! 🙌 Congrats, @jessyamada , on earning your Master's Degree and graduating cum laude! You made it!! 🎓🎉🎉🎉😘 #ellejessinjkt

12.0k86
Aug 2017

Cousins reunion at @briannahibikii 's birthday dinner last night! 🤗💘 #ellejessinjkt

4.7k21
Mar 2016

With my brother slash bodyguard slash photographer slash porter 😆 @joesathya #ellejessinjkt

4.3k18