#canisterclan photos & videos

2 hours ago

@cultrgoods @cultrgoods @cultrgoods Banda Fixed Leather Neckstrap on Yashica FX3 Super 2000. • It's handmade, classy and super worthy. Made with love from raw pull up leather. • Product Code: BD01. • IDR 200.000 exclude shipping. • Order: Whatsapp / iMessage - 081283807276. #morninggiantshop #cultrgoods #leathergoods #leatherstraps #neckstrap #leatherneckstrap #leatherstrap #morninggiant #localproduct #filmcameraclub #35mmklub #35mm #canisterclan

540
2 hours ago

Stay broke shoot film 📸🎞

221
5 hours ago

Guess I took the lights and noises of the city for granted • a tiny note: i modified the brightness and contrast of this one to make the lights pop out --jjjuuust a little biiittt- as some buildingd had already turned off their lights, as you can see • #dafburfilm 📷: Nikon FE 🎞: Cirafilm 800 • #JelajahiJakarta #WisataMalam #artisick #urbanism #jakarta #instanusantarajakarta #streetphotography #explorejakarta #magnificentjakarta #35mmklub #jakartacityscape #amazing_jakarta #night_shooterz #nightscape #urbanandstreet #globalnightsquad #cityscape #skyline #staybrokeshootfilm #canisterclan #filmphotography #filmisnotdead #analogphotography #nikonfe #cirafilm #cirafilm800 #35mm #bersoreria #filmwave

689
222
10 hours ago

breakfast view #canisterclan

780
16 hours ago

Jangan kemana-mana, di rumah dulu aja. Kodak Gold 200 #ishootfilm #madewithkodak #firstoftheroll

1386
18 hours ago

121
20 hours ago

Bike to campus. #pointandshootdiary

231
21 hours ago

Seru banget, ngomongin apa sih, chenk kochenk? 📷 Canon Canonet QL17GIII 🎞 Cira 800 Devscan @labranajakarta

371
23 hours ago

Bonekanya lucu gaess

141
23 hours ago

Stinky handsome boy. May 2018

791
Yesterday

Haikal cocardnya ngga aib 📷 Fujifilm Zoom Date 145 🎞️ Fujicolor C200 #analog #35mm #indo35mm #fujicolorc200 #canisterclan

434
Yesterday

"We ride this heartless road I curse our song on the radio We fly, we flick and float Turning upside down in the afterglow... " - The Island #35mmklub #35mm #canonetql17 #kosmofoto #indo35mm #canisterclan #photowalkramean #filmdiscovered #filmwave #ishootfilm #staybrokeshootfilm #analogmood #analogfilm

310
Yesterday

Petiklah bulan, jadikan ia cahaya sahaja di malam laknat para pendosa. Sepi ini tanpa nama, dingin namun bermakna. Oleh: @jrxsid . 📷 : Nikon F-601 🎞️ : Kodakvision3 #kuninglangsat200 🖨️ : @bersoreria . . #filmcamera #filmphotography #filmisnotdead #believeinfilm #remjetbgsd #kodakvision3 #indo35mm #35mmfilmphotography #nikonf601 #nikonf #jakarta35mm #canisterclan #bersoreria #filmcameraclub

180
Yesterday

Sometimes solitude is one of the most beautiful things on earth Bukowski . . . 📸 Canon LTM 50/1.8 🎞️ Kodacolor 200

341
Yesterday

Kodak EBX 100. Tahun itu, 2012/2013 di Indonesia sudah ga ada lab yang bisa proses film positif E6. Akhirnya nitip ke negara tetangga. Pekan lalu ketemu klisenya, scan ulang di @hipercatlab ✨✨✨ Ps: dulu harga filmnya cuma 65ribu lebih murah dibanding Colorplus hari ini 🤭 #35mm #canisterclan #filmcameraclub #wearefilmfolks #35mmklub

3184
Yesterday

Menu sehari hari selama masa social distancing (📷:Fujica MP105X 🎞️:Fujicolor Superia Xtra 400 ) #fujicolorsuperiaxtra400 #analogphotography #superiaxtra400 #filmisnotdead #35mm #35mmfilm #filmphotography #canisterclan #filmcameraclub #filmcamera #fujicampf105x

140
Yesterday

Bad-day pasti berlalu. Stay safe, sane and healty. #sundaymorning100 by @menjeratriwayat ✨✨✨ ____ Share your photo w/ #canisterclan or #filmcameraclub to get featured 😋

1520
Yesterday

Tahun ini kami berencana mengeluarkan varian film baru, iso 400. Contoh hasil kami lampirkan ya. Rencananya, lini ini hanya akan kami rilis untuk kolaborasi khusus dengan brand lain (non fotografi ). Kebetulan Bang Jayen masih punya sample 8 roll (ga banyak ) kalo kamu mau coba. Caranya gampang! Beli rilisan tshirt terbaru kami (DROP1/2020 ) di Tokopedia, kasih catatan “iso400” di form order kalian. Nanti akan kami masukan film ini di paket. Stay safe, sane & healthy! #35mm #canisterclan #filmcameraclub

2350

Top photos & videos on #canisterclan

Jan 2020

Kelas banyak yang bareng (walaupun masuknya suka gantian ), topik TA mirip", jadwal sidang ngurut, eh wisuda bareng juga ternyata Nikon FM10 + 35mm f2 from @miss .focus | Kodak Ektar 100 Devscan : @soupnfilm . . #indo35mm #35mm #ishootfilm #welovegrain #wearefilmfolks #filmisnotdead #soupnfilm #beforepixel #byepixel #filmuser #filmhabits #staybrokeshootfilm #retroikafilme #soccanalog #analogphotography #nikonfm10 #fm10 #nikon #kodak #ggsganalog #ektar100 #graduation #portraitphotography #canisterclan #klik5

1594
last month

Dina dan es kopi awan #nikonf65 #kodakcolorplus200

1585
last month

Buat ciwi-ciwi yang pengen punya pacar kek @soypablo777 langsung aja dm nih @fymkiki #nikonn6006

35214
last month

Nikon af600 Fujicolor c200 #305c

1785
last month

captured by @xxnindddi 🤎 akhirnya ada yang motoin —— #fujicardiamini #kodakcolorplus2000

1328
5 days ago

Ayo jalan pagi, cari matahari! ☀️ _ 📷 : #NikonZoom600 / 🎞 : #superia400xtra / Devscan : @kalotipe_lab #Kalotipelab #Bekasifilmlab // Hunting pagi kala itu bersama @kamerariajakarta , CFD 19 Januari 2020 _ #35mmfilm #35mm #35mmklub #filmisnotdead #pocketcameraclub #girlswithfilmcamera #buyfilmnotmegapixel #canisterclan

1289