#balqishfabricperfume photos & videos

15 hours ago

Hari ini hari yang ke 19 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 19 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #BalqishFabricPerfume #balqishfabriclover #sembursemburteruswangi #semburanserbaguna #semburankasihsayang #semburanpelbagaiguna #semburanwangianuntuksemuajenisfabrik #semburanfabrik #semburanwangian #wangianpemikat #wangiansepanjanghari #wangiantahanlama #wangiankasihsayang #wangianmurah #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

10
21 hours ago

Salam ahad Hari ini hari yang ke 19 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol 🤙🤙0125201292🥰🥰 #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

70
Yesterday

😨 SEMBUR -SEMBUR JE, BAU WANGI SERTA-MERTA ?😱 💦💦💦💦 Semburkan BFP ke tempat yang dikehendaki dan tidak perlu bilas! 🥰 Produk BFP didatangkan dengan 3 saiz pilihan. Home Use, Mini Travel dan Pen pocket. Pen Pocket paling mudah dibawa kerana bersaiz kecil. 🥰 Ada 4 bauan dari tumbuh-tumbuhan seperti Daisy, Blossom, Jasmine dan Orchid. 🥰 Selamat digunakan pada pakaian bayi. 🥰 Boleh dijadikan sebagai hadiah untuk mereka yang tersayang Tak sabar nak dapatkan Balqish Fabric Perfume ni? Klik link dibawah ⤵️ wasap.my/601117710017 Cepat-cepat whatsapp saya sekarang. Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

50
Yesterday

📍 Letak dalam handbag SETTLE ! . Wow mini pocket pen Balqish fabric perfume No1 di malaysia kini dengan 10ml hokey . . Mudah untuk akak dan abang nak bawak kesana kesini. letak je dalam kocek pun boleh. hadiah kat orang tersayang pun boleh. apa lagi!. bawak gi sekolah pun boleh. doorgift pun boleh. fuhh! . Jangan Malu Jangan Segan nak tanya dulu beli kemudian pun takda masalah... Nak Order Whtsapp ye sis hokay❗❗ 📲 www.wasap.my/601117710017 Agent wanted Dropship wanted Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

40
Yesterday

Dulu, kalau saya lihat orang yang lebih rezekinya dari saya, pasti akan rasa cemburu, dengki. Tapi saya tetap miskin. Kini, Bila saya lihat orang lain lebih rezekinya dari saya, saya akan berdoa " Ya Allah semoga Engkau limpahkan rezeki aku seperti mereka. Dan saya kaya! Jom kita ubah hati kita dari miskin ke kaya ☺ 🐾 Nak cari pendapatan sampingan tanpa ada risiko? Whatsapp akak sekarang. Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

70
Yesterday

Pakai kasut bukan main branded, brand Camel giteww..dress up tight in, hensem kemas😍😍Tapi bila buka kasut, makk Aiii Kepam yakmat😱😱Duk sebelah pun sakit hidung bau😂😂..Terus reject ler jawabnya😁😁😁... Haa guy, tak nak kena reject..Moh sembur #Balqishfabricperfume dlu dlm kasut tu sblum pakai😁😁..baru la, bila bukak kasut..bau semerbak harum mewangi😘🌷🌷 Harga mampu beli, berbaloi² serendah RM5..Nak lagi jimat..Jom grab set promo @ set combo😍😍 Nak tau detail, klik aje👇 📲www.wassap.my/01117710017 Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan wangiankekal #mesrasolat #hargaberbaloi #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020 #

50
Yesterday

📢📢Jualan Hari Gaji 📢📢 👉Beli set jimat PROMO PACK akan dapat ⤵️ ❤ 1 Paper Bag BFP ❤ 1 HomeUse 250ml ❤ 1 Mini Travel 60ml ❤ 4 Pocket Pen 10ml Dengan harga HANYA RM40 jer!! Nak belI satu2 pon boleh. Ni harganya ⤵️ ❤ HomeUse 250ml RM18 ❤ Mini Travel 60ml RM10 ❤ Pocket Pen 10ml RM5 Tunggu apalagi... Berminat klik je link kat bawah ni ⤵️ http://www.wasap.my/601117710017 Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

60
Yesterday

Wow..Penangan HEBAT #Balqishfabricperfume Kan Dah kata,BFP LUAR BIASA,Semburan Bfp bukan Atasi masalah hapak,kepam jaa,bahkan SERBAGUNA. Jadikan Aromatherapy dalam rumah memberi ketenangan JIWA seisi KELUARGA. PSSSTTT,Mesra SOLAT YER !!! MURAH JERR..RM18 MAMPU MILIK..NAK JIMAT LAGI??? PM Hakak untuk PROMO COMBO SET LEBIH JIMAT LEBIH PILIHAN,LEBIH WANGIAN.. Note : Di buka kepada yang Berminat Nak join EJEN DAN DROPSHIP PM LAJU LAJU... Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020 #bfpLover #BalqisFabricPerfume #SemburanWangianKasihSayang #produkmuslimmesrasolat #antihapakantibakteria #pilihanramai

60
Yesterday

PAGI SEMUA🌞 Semoga hujung minggu korang dipenuhi aktiviti bersama family. Si ayah bolehlah cuci kereta bersama anak bujang. Jangan lupa bahagian finishing nanti, semburkan pewangi BFP dalam kereta. Barulah bau tu macam kereta baru keluar dari kedai. Manakala Si ibu pula, bolehlah mengemas rumah bersama anak dara. Tak yah susah-susah nak tukar cadar atau langsir dulu, puff puff kan aje BFP tu. Pasti rumah wangi macam kedai dobi 🌸. Vaaaaaa vaaaa, betul-betul family bonding ni. Nanti Ibu dan anak-anak bolehlah pow Ayah ya makan luar hari ni sebagai upah 🤭🤭. Whatsapp.... Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

60
Yesterday

🌸BALQISH FABRIC PERFUME🌸 Ada 4 bauan yang pasti memikat hati korang. 💜 DAISY 💙 BLOSSOM 💛 JASMINE 💚 ORCHID Hanya RM18 sahaja. 250ml bersamaan 500 semburan boleh tahan 1 bulan atau bergantung pada penggunaan. Kalau nak jimat lebih, isikan air ke dalam humidifier kemudian titiskan pewangi BFP ke dalam humidifier dan on kan suisnya. Nah, dah pun wangi sepanjang masa 🥰. 👉 Semua saiz dan bau ready stok tau. Oh ya, minggu gaji akk nk buat surprise gift untuk pembeli BFP. Jangan bagi tau orang lain, rahsia kita² je ni. Nantikan update dari akak k. Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan

50
Yesterday

BENCI BAU HAPAK??? SELESA KE SEHARIAN HIDU BAU KEPAM?? . . ☑️CADAR KEPAM ☑️KERETA KEPAM ☑️PAKAIAN HAPAK ☑️SOFA BAU MACAM2 ☑️LANGSIR SERAP BAU MASAKAN ☑️TERPERAP BAU ASAP ROKOK “AHH STRESS” MASIH BOLEH BIARKAN??? . . JANGAN RISAU.. #BalqisFabricPerfume PAKAR ANTI HAPAK,ANTIBAKTERIA PENYAHBAU BUSUK,HAPAK KEPAM NO 1 PILIHAN RAMAI. . . BASMI HAPAK Dan MENINGGALKAN HARUMAN bau yg menyegarkan Dan TAHAN LAMA HANYA DENGAN SEDIKIT #SemburanWangianKasihSayang BFP. . . Suka ke x suka? . . Ehh mestila sukaKAN???. Jangan xpercaya 1 botol home use ni HANYA RM18 jeerr. Nak lagi jimat beli set.. Betui tak bohong ni🙂 . . BELIAN PROMO COMBO SET SUPER DUPER JIMAT Serendah RM30-RM65.MEMANG BERBALOI-BALOI FREE KALENDAR ISLAM 2020 TAU... . . APE TUNGGU LAGI..REBUTLA PELUANG HARI INI UNTUK FREE GIFT YANG MENANTI.. KLIK JER LINK ATAU PM SIS K Wasap : 01117710017 Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #SemburanKasihSayang #wangianserbaguna #pilihanutama #promosihebat #BalqisFabricPerfume #Balqisfabricperfume1malaysia #ejendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

70
Yesterday

😨 SEMBUR -SEMBUR JE, BAU WANGI SERTA-MERTA ?😱 💦💦💦💦 Semburkan BFP ke tempat yang dikehendaki dan tidak perlu bilas! 🥰 Produk BFP didatangkan dengan 3 saiz pilihan. Home Use, Mini Travel dan Pen pocket. Pen Pocket paling mudah dibawa kerana bersaiz kecil. 🥰 Ada 4 bauan dari tumbuh-tumbuhan seperti Daisy, Blossom, Jasmine dan Orchid. 🥰 Selamat digunakan pada pakaian bayi. 🥰 Boleh dijadikan sebagai hadiah untuk mereka yang tersayang Tak sabar nak dapatkan Balqish Fabric Perfume ni? Klik link dibawah ⤵️ wasap.my/01117710017 Terima kasih #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumemurah #semburanwangian #wangianserbaguna #wangianmurah #wangianhalal #produkbumiputra #codbachok #codpasirtumboh #codkotabharu #agendandropshipdiperlukan #stayathome #cegahcovid19 #pkp2020

60
Yesterday

Stay at home..with BFP😍😘 #balqishfabricperfume #eilahlegacyenterprise

90
Yesterday

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 17 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 17 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Abg ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

21
Yesterday

Saya jual,saya guna🤗💕Spray sekali,wangi satu bilik💐Harga murah dan berpatutan . Cepat ii ws saya sekarang untuk dapatkan Balqish Fabric Perfume serbaguna ni📲 . Berminat pm📲💕 012-2845124 012-2845124 Atau tekan dilink bio📲 . #bautahanlama #balqishfabricperfumebatupahat #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #mesrasolat

60
2 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 18 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 18 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

10
2 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 18 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 18 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

00
2 days ago

Assalamualaikum and morning usahawan tsayang...❤❤ Semoga rezeki kita harini lebih baik dari semalam. Semoga setiap usaha kita lakukan di berkatiNya dan permudahkan serta dilimpahkan rezeki yg berkat. Amin yra😊 #Balqishfabricperfume #bfpdihati #jomberusaha #semangatselalu #rezekiatasusaha #smgaberjaya

50
2 days ago

🌸BalqishFabricPerfume🌸 . . Terdapat dalam 3 saiz berbeza dengan harga yang sangat mampu milik... . . Home use 250ml - RM18.00 Travel pack 60ml - RM10.00 Pen poket 10ml - RM5.00... . 4 haruman yang sweeettt - . jasmine 💛 daisy 💜 blossom 💙 orchid 💚 Www.wasap.my/60197570926 . . . #stayhome #staysafe #shoppingonline #balqishfabricperfume #agentsahbfpgp #semburanfabricserbaguna #productmuslim #mesrasolat #murahberbaloi #perfumeviral #spreadkindness #aimycloset #wangiitusunnah 💞

10
2 days ago

🌸BalqishFabricPerfume🌸 . . Terdapat dalam 3 saiz berbeza dengan harga yang sangat mampu milik... . . Home use 250ml - RM18.00 Travel pack 60ml - RM10.00 Pen poket 10ml - RM5.00... . 4 haruman yang sweeettt - . jasmine 💛 daisy 💜 blossom 💙 orchid 💚 Www.wasap.my/60197570926 . . . #balqishfabricperfume #agentsahbfpgp #semburanfabricserbaguna #productmuslim #mesrasolat #murahberbaloi #perfumeviral #spreadkindness #aimycloset #wangiitusunnah 💞

20
2 days ago

SALAM JUMAAT SEMUA . Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. . Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. . Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂 . #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

144
2 days ago

TQ MY CUSTOMER ORDER FROM MY SHOPEE . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ...

142
2 days ago

KO NAK SPRAY KANDANG KUCING PUN BOLEH U OLLS..😁😁 . lagi2 ko bela kucing indoor, lagi cerewet tau nak jaga..tempat kucing poo poo tu boleh bau 1 umah tau..boleh pening jadinya. . so sis nk suggest tuk korang cuba #balqishfabricperfume memang wangi sangat, just spray di mana2, di smua fabric @ tempat cat macam #testimoni #bfp ni 👍👍 memang terbaik. . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #instaboomakademi ..

140
2 days ago

SALAM JUMAAT SEMUA . Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. . Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. . Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂 . #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan .

140
2 days ago

TQ MY CUSTOMER ORDER FROM MY SHOPEE . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ...

1511
2 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 17 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 17 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan 🤙🤙0125201292👈👈

20
3 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 17 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 17 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 WASAP 0137305564 WASAP 0137305564 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

50
3 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 17 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 17 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

30
3 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 17 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 17 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

00
3 days ago

Salam Jumaat! Hari ini hari yang ke 17 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 17 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

220
3 days ago

Disebabkan SAYA adalah seorang peniaga online (BARU JER,NEWBIE KATA ORANG ), SAYA harus buat tanpa putus asa untuk berjaya 🤗 .. 🙋🏻 Tetap POST walaupun tiada yang LIKE. 🙋🏻 Tetap POST walaupun KRIK-KRIK. 🙋🏻 Tetap POST walaupun ramai yang MENYAMPAH. 🙋🏻 Tetap POST walaupun kita tak tahu berapa respon kite dapat. 🙋🏻 Tetap POST walaupun ada SAHABAT sendiri yang pancung. 🙋🏻 Tetap POST walaupun ramai yg berbunyi BOLEH UNTUNG KE ?? 🙋🏻 Tetap POST biarpun ramai yg berbunyi "SEKEJAP JE TU KO TGK LAH" ... 🙋🏻 Tetap POST walaupun tiada pembeli. YG PENTING SAYA SEORANG PENIAGA ONLiNE❤❤. In Shaa Allah rezeki Allah itu luas 😘. Doakan kami semua berjaya dan konsisten 😉 #BalqishFabricPerfume #TakKenalMakaXcinta #DhkenalPastiTerpikat #BFPLovers

30

Top photos & videos on #balqishfabricperfume

last month

CARA HILANGKAN BAU HAPAK DI RUMAH Bau hapak yang kurang menyenangkan boleh menyebabkan kita kurang senang. Kenal pasti kawasan paling terjejas dengan bau yang kurang menyenangkan itu. So, rumah dah hilang bau tu elok laa disembur dengan balqish fabric perfume 💕💕💕💕💕💕 #balqishfabricperfume #wangidantahanlama #produkmuslimmurah #dropshipwanted #agenbfp

41
15 hours ago

Hari ini hari yang ke 19 kita PKP kan? Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? 19 hari ni bukan hari yang biashe-biashe ya bagi kita. Apa pun TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂😂 #BalqishFabricPerfume #balqishfabriclover #sembursemburteruswangi #semburanserbaguna #semburankasihsayang #semburanpelbagaiguna #semburanwangianuntuksemuajenisfabrik #semburanfabrik #semburanwangian #wangianpemikat #wangiansepanjanghari #wangiantahanlama #wangiankasihsayang #wangianmurah #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

10
4 weeks ago

😨 SEMBUR -SEMBUR JE, BAU WANGI SERTA-MERTA ?😱 💦💦💦💦 Semburkan BFP ke tempat yang dikehendaki dan tidak perlu bilas! 🥰 Produk BFP didatangkan dengan 3 saiz pilihan. Home Use, Mini Travel dan Pen pocket. Pen Pocket paling mudah dibawa kerana bersaiz kecil. 🥰 Ada 4 bauan dari tumbuh-tumbuhan seperti Daisy, Blossom, Jasmine dan Orchid. 🥰 Selamat digunakan pada pakaian bayi. 🥰 Boleh dijadikan sebagai hadiah untuk mereka yang tersayang Tak sabar nak dapatkan Balqish Fabric Perfume ni? Klik link dibawah ⤵️ wasap.my/60174301662 #balqishfabricperfume #antihapak #produkmuslim #sispakaisisjual

21
Dec 2019

T E S T I M O N I . Jom dapatkan sekarang dengan harga yg sangat mampu milik..hanya RM18 (250ml )..nak lagi jimat? . kita ade set combo 😱😱 dengan stiap pembelian set combo dari kami akan dapat FREEGIFT . So jangan lepaskan peluang !!! . . . Boleh roger2 sis, wasap sis now Just klik link di atas👆👆 for fast respond . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Ready Stok 👍👍👍 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #giveaway #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #best #balqishfabricperfume #diskaun #murah #jimat .....

1492
Dec 2019

KHAS PEMINAT CAT LOVER . Korang yg minat bela kucing tu memang sesuai sangat ade #balqisfabricperfume ni ha, lagi-lagi bela kucing indoor. Boleh juga spray di tempat poo poo kucing tu..takde la bau tak menyenangkan kan..so mudahlah keje korang nanti . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #giveaway #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #best #balqishfabricperfume #diskaun #murah #jimat ....

1522
Dec 2019

BOLEH BUAT SIDE INCOME . kami juga beri peluang pada mereka2 yg nak buat side income. ▶Boleh submit ejen @ droship ▶Boleh jual offline @ online ▶Boleh jual di shopee, lazada dan dll . Keuntungan sangat lumayan.. sape rajin dia dapat👍 sape malas memang tak dapat ape la...😁 . . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume ..

1480
last month

JOM JOIN TEAM BFP KAMI . korang yg nak buat side income jom la bersama team #balqishfabricperfume kami, macam2 korang akan dapat.. 🔹Freegift dr kami (stokis ) 🔹Freegift dr HQ 🔹Percutian percuma Best ke best? cepat2 la submit ejen sekarang !! takda modal? korang boleh start join droship dulu tau. . So jangan lepaskan peluang !! berminat? klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ..

1710
Aug 2018

#balqishfabricperfume yg sangat serbaguna, bukan saja boleh digunakan tuk semua fabric malah sebagai bahan pewangi pakaian pun boleh..spray² jer..sangat mudah penggunaannya..tuk cucian baju pun boleh, tuk mop lantai pun boleh..spray² je olls... . Jangan susahkan tugasan harian anda.. mudahkan dengan BFP 👍👍 hello² sis ye..📲012-7427456 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #giveaway #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #best

1150