#ctwmnzrtweets photos & videos

3 days ago

#CTWMNZRtweets

15.5k111
2 weeks ago

#CTWMNZRtweets

9.8k287
2 weeks ago

*predictables What about you? Any "anti-mainstream" ideas on how to surprise your partner on Valentine's Day? Or perhaps, what's your most memorable Valentine's Day experience?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

3.1k47
3 weeks ago

#CTWMNZRtweets

13.8k109
4 weeks ago

Because deep down, we all have issues. Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

8.7k103
4 weeks ago

#CTWMNZRtweets

16.2k108
5 weeks ago

#CTWMNZRtweets

13.5k66
last month

So you can't accept their quirks, their past, their flaws and imperfections? Why do you think you need to force yourself to accept something you can't, something that's against your values and principles? Wouldn't it be better to find someone else you don't have force anything with?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

11.3k111
last month

"S/he's like, 6 chicks/dicks ago, of course I've moved on." 🤸🏻‍♀️ Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

7.8k137
last month

🗣 SELINGKUH NGGAK ADA OBATNYA, KARENA SELINGKUH BUKAN PENYAKIT.⠀ ⠀ Sadari bahwa memang ada orang-orang yang nggak bisa dan nggak cocok bergaya hidup monogami, makanya ada polyamory atau open relationship (Google sendiri ). Whatever works for you might not work for other people, jadi perubahan hanya bisa terjadi kalau ada kemauan untuk berubah. Masalahnya bukan bisa atau nggak, tapi mau atau nggak.⠀ ⠀ Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

20.3k387
last month

Mempertahankan cinta itu butuh usaha, konsistensi, dan kompromi, tapi bukan berarti selalu dibarengi sakit hati hanya demi mengejar kebahagiaan semu. Kalau dalam hubungan lebih banyak nangisnya daripada bahagianya, mungkin hubungannya perlu ditinjau ulang yes.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

11.2k137
last month

Food for thought.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

7.9k73
last month

I'll take a guy who gives me a peace of mind, security, and stability over a guy who's only cute, digandeng-ke-kondangan-nggak-bikin-malu. You?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

15.9k244
Dec 2019

Untuk apa terus memaksakan dengan dia yang enggan mengusahakan?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

22.9k691
Dec 2019

Why are you so afraid of being alone that you'd rather cling onto someone who's not even good for you just so you can say you "have" someone? Nggak capek nangis mulu, sis?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

12.6k139
Dec 2019

Balas dendam dan pembuktian diri FTW! 💪🏻 ⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

7.4k59
Dec 2019

Komitmen adalah keputusan. Kalau sama diri sendiri aja masih sulit disiplin memegang janji, apalagi sama orang lain?⠀ ⠀ Nobody could guarantee you'd stay in love with your partner forever because feelings might change. Saying "I love you" is easy, keeping your commitment is hard. Nurutin ego dan perasaan yang nggak menentu itu mudah, kalau "bosan" ya tinggal, cari yang baru, ulang sampai Tuhan Yesus datang yang kedua kalinya.⠀ ⠀ Ngapain (repot-repot ) nikah kalau gitu, bep?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

16.5k167
Nov 2019

Pikir aja sendiri baiknya gimana.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

18.4k341
Nov 2019

Who you know is more important than what you know. — @rakhianid , and I can't agree more. It's doesn't matter if you graduated summa cum laude if you don't know the right people. Your success also depends on the connections you have. It's not fair, but it's just how it is.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

11.2k51
Nov 2019

If you're going through hell, keep going.⠀ — Winston Churchill⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

6.5k61
Nov 2019

Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

12.5k195
Nov 2019

Someone who wants you will make an effort; Texting is the lowest of efforts, so if they aren't replying your texts, it means they're making less than the lowest of efforts. What does that tell you?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

191
Nov 2019

Someone who wants you will make an effort; Texting is the lowest of efforts, so if they aren't replying your texts, it means they're making less than the lowest of efforts. What does that tell you?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

12.5k253
Oct 2019

Money buys you a trip to a psychologist at least. LOLJK in all seriousness, BPJS does cover counseling and medications for various mental health problems, jadi kalian bisa tetap punya akses gratis ke psikolog atau psikiater. Jadi nggak usah ragu minta bantuan profesional lagi apalagi dengan alasan kepentok masalah biaya.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Cheers!⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #CTWMNZRtweets

5.7k41
Oct 2019

Dududu 💃🏻⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

13.0k515
Oct 2019

Good things take time. Don't rush. Listen to your gut feelings and pay attention to the red flags.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

8.3k98
Oct 2019

Selamat hari #Senin 😎😎 Reposted from @catwomanizer ( @get_regrann ) - If you don't like something, change it. If you can't change it, change the way you see it, JANGAN BACOT DOANG. Happy Monday, happy hustling! 💪🏻⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets - #regrann #eatthis #stopcomplaining #stopcomparing

374
Oct 2019

If you don't like something, change it. If you can't change it, change the way you see it, jangan bacot doang. Happy Monday, happy hustling! 💪🏻⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

13.3k161
Oct 2019

Of course we have to be even pickier, we're talking about someone we'd potentially spend the rest of our lives with.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

10.2k196
Oct 2019

Of course I don't mean to generalize. I'm just saying people have their own limits. Hell, if I were in his shoes, I'd probably have killed myself instead.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

9.3k45
Sep 2019

Relationships aren't easy. It takes hard work to get in it and both of you have to work even harder to stay in it and make it work.⠀ ⠀ Think of relationships like garden soil; It needs to be watered (with open communication, honesty, consistency ), fertilized (with sex and intimacy ), nurtured (by removing the weeds aka external threats ) so flowers could bloom.⠀ ⠀ Sure, I would elaborate on each points another time, but when we're talking about sex, some of you may say it isn't the most important part of a relationship, however, intimacy—both emotional and physical—is definitely the fertilizer that keeps the bond strong.⠀ ⠀ Because some people often forget that most of the time, intimacy is about feeling desired, appreciated, and loved; it's about feeling deeply connected with your partner, not just an orgasm.⠀ ⠀ Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRTweets

17.9k293
Sep 2019

Percuma diakui di media sosial kalau hanya demi #pencitraan padahal kelakuan aslinya suka bikin mual. Karena nggak sedikit yang (memilih ) terjebak dalam toxic/abusive relationship tapi foto dan captionnya super menye dan lovey-dovey. #uhuk ⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

11.5k250
Sep 2019

A reminder to be thankful no matter how bad/messy/painful the ending was.⠀⠀ ⠀⠀ #CTWMNZRtweets

10.3k111
Sep 2019

A reminder.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

16.3k266

Top photos & videos on #ctwmnzrtweets

3 days ago

#CTWMNZRtweets

15.5k111
last month

🗣 SELINGKUH NGGAK ADA OBATNYA, KARENA SELINGKUH BUKAN PENYAKIT.⠀ ⠀ Sadari bahwa memang ada orang-orang yang nggak bisa dan nggak cocok bergaya hidup monogami, makanya ada polyamory atau open relationship (Google sendiri ). Whatever works for you might not work for other people, jadi perubahan hanya bisa terjadi kalau ada kemauan untuk berubah. Masalahnya bukan bisa atau nggak, tapi mau atau nggak.⠀ ⠀ Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

20.3k387
Sep 2019

A reminder.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

16.3k266
Dec 2019

Komitmen adalah keputusan. Kalau sama diri sendiri aja masih sulit disiplin memegang janji, apalagi sama orang lain?⠀ ⠀ Nobody could guarantee you'd stay in love with your partner forever because feelings might change. Saying "I love you" is easy, keeping your commitment is hard. Nurutin ego dan perasaan yang nggak menentu itu mudah, kalau "bosan" ya tinggal, cari yang baru, ulang sampai Tuhan Yesus datang yang kedua kalinya.⠀ ⠀ Ngapain (repot-repot ) nikah kalau gitu, bep?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

16.5k167
Dec 2019

Untuk apa terus memaksakan dengan dia yang enggan mengusahakan?⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

22.9k691
Sep 2019

Relationships aren't easy. It takes hard work to get in it and both of you have to work even harder to stay in it and make it work.⠀ ⠀ Think of relationships like garden soil; It needs to be watered (with open communication, honesty, consistency ), fertilized (with sex and intimacy ), nurtured (by removing the weeds aka external threats ) so flowers could bloom.⠀ ⠀ Sure, I would elaborate on each points another time, but when we're talking about sex, some of you may say it isn't the most important part of a relationship, however, intimacy—both emotional and physical—is definitely the fertilizer that keeps the bond strong.⠀ ⠀ Because some people often forget that most of the time, intimacy is about feeling desired, appreciated, and loved; it's about feeling deeply connected with your partner, not just an orgasm.⠀ ⠀ Wdyt?⠀ ⠀ #CTWMNZRTweets

17.9k293
Nov 2019

Pikir aja sendiri baiknya gimana.⠀ ⠀ #CTWMNZRtweets

18.4k341
Sep 2019

A reminder to be thankful no matter how bad/messy/painful the ending was.⠀⠀ ⠀⠀ #CTWMNZRtweets

10.3k111
4 weeks ago

#CTWMNZRtweets

16.2k108