#이노 photos & videos

16 hours ago

G'day Mate. Hi #stay Bukan apa-apa, tapi aku kali ini mau curhat aja. Sefruit kisah di hari ini, galau dan kaget sekaligus. Thanks @jypentertainment @realstraykids Officially, Makasih buat @allaboutmerch .kpop yang udah buka EPO huhu; ) . . . #straykids #straykidsedits #straykidsmemes #3racha #jypentertainment #jypstraykids #bangchan #leeknow #changbin #hyunjin #han #felix #seungmin #in #스트레이키즈 #쓰리라차 #방찬 #이노 #창빈 #한 #현진 #필릭스 #승민 #아이엔 #스테이 #skz #kpop #faktakpop #jyp

00
Yesterday

G'day Mate. Hi #stay Ngomong-ngomong soal comeback @realstraykids nanti 17 Juni, aku kan Once juga nih. 1 Juni nanti @twicetagram comeback kan ya, Aku excited banget tau gak😻 ,- btw, video ini aku jadiin ringtone ㅋㅋㅋ Suara mereka terngiang-ngiang🤧 . . . #straykids #straykidsedits #straykidsmemes #3racha #jypentertainment #jypstraykids #bangchan #leeknow #changbin #hyunjin #han #felix #seungmin #in #스트레이키즈 #쓰리라차 #방찬 #이노 #창빈 #한 #현진 #필릭스 #승민 #아이엔 #straykidscomeback #skz #kpop #faktakpop #jyp

00
Yesterday

G'day Mate. Hi #stay Binsung Scene. OMG! Kaget pas liat, ternyata mereka satu frame😭 Seriusan keren banget ini, baru trailer tau gimana nanti MV sama lagunya woeeyy😭🔥🔥 STAY persiapkan dirimu🤧 . . . #straykids #straykidsedits #straykidsmemes #3racha #jypentertainment #binsung #bangchan #leeknow #changbin #hyunjin #han #felix #seungmin #in #스트레이키즈 #쓰리라차 #방찬 #이노 #창빈 #한 #현진 #필릭스 #승민 #아이엔 #straykidscomeback #skz #kpop #faktakpop #jyp @realstraykids

00
Yesterday

G'day Mate. Hi #stay Nah STAY, banyak yang bilang kalo ini tu similiar banget. Tapi aku pikir juga keknya emang ada kaitannya sama Mike Daley yang retweet sama repost postingan ini. Wah wah wah, keren gak tu? Tunggu dan nantikan mereka ya STAY! . . . #straykids #straykidsedits #straykidsmemes #3racha #jypentertainment #jypstraykids #bangchan #leeknow #changbin #hyunjin #han #felix #seungmin #in #스트레이키즈 #쓰리라차 #방찬 #이노 #창빈 #한 #현진 #필릭스 #승민 #아이엔 #straykidscomeback #skz #kpop #faktakpop #jyp

10
Yesterday

G'day Mate. Hi #stay Kan kan kan. Aku tu udah feeling semalem mau nunggu jam 10 curiga ada sesuatu, eh kan bener kan? Gila gak sih dikagetin, kemarin bangchan bilang bakal ada sesuatu Juni. Eh udah disuguhin trailer aja malem tadi. Keren banget gak siii ini? . . . #straykids #straykidsedits #straykidsmemes #3racha #jypentertainment #straykidscomeback #bangchan #leeknow #changbin #hyunjin #han #felix #seungmin #in #스트레이키즈 #쓰리라차 #방찬 #이노 #창빈 #한 #현진 #필릭스 #승민 #아이엔 #golive #skz #kpop #faktakpop #jyp

10
Yesterday

This is why chan said we need to anticipate for this cb. BuT-- dude i'm just shaking rn!:( tbh they just so breathtaking😭 • • Cek partner: @leeknow__jyp#스트레이키즈 #한 #한지성   #bangchan   #leeknow #피릭스 #changbin #hyunjin #jisung #felix #seungmin #minho #jeongin #stay #3racha #현진 #민호 #이노 #bts #찬 #승민 #아이엔   #창빈 #hanjisung #skz #StrayKids #바보라도알아 #YouMakeStrayKidsStay #Go #Han

360
Yesterday

G'day Mate. Hi #stay >•< Lirik terjemahan: Aku tak ingin mengakuinya, aku masih merindukanmu Bagaimana aku bisa lupa kita membuat sebuah janji Aku tak ingin mengakuinya, sangat sulit untuk ku mengerti Bagaimana aku bisa lupa hari dimana kamu berbohong padaku ..... . Jadi, Bangchan itu bilang kalo lagunya ini tentang Broken Heart dan lagunya tu bakal di rilis juga. Mantep gak tu? Gak sabar, kebanyakan stay ngira ini buat SKZ-PLAYER (? ) Kita tunggu aja deh ya😻 . . . #straykids #straykidsedits #straykidsmemes #3racha #jypentertainment #jypstraykids #bangchan #leeknow #changbin #hyunjin #han #felix #seungmin #in #스트레이키즈 #쓰리라차 #방찬 #이노 #창빈 #한 #현진 #필릭스 #승민 #아이엔 #스테이 #skz #kpop #faktakpop #jyp

00
Yesterday

1..2..3..

9131
4 days ago

A&U 콘서트 05.09.2020 NCT~High Kick 대박!!!!!!!! #버스킹 #홍대 #한인호 #이노 #언노운 #홍대버스킹 #busking #hongdae #unknown #haninho #un_inho #hongdaebusking #hongdaestreetbusking 🚫 do not repost or use 🚫

420
6 days ago

짠듯이 셋다 #화이트 #쥔생축 또먹고싶은 #스튜 #이노 조명만 쫌더밝았으면 완벽 술먹다 실명위기 제일작은애가 제일크넹 #맹앉아 덕분에 편히잘왔어용 #땡큐 #핑크연지 #핑크지옥

864
6 days ago

this cover is really different from the cover he did before, he really put his color in this cover and try the best so its good as the original one, and honestly this an amazing cover and he's changing his voice color, or is it just me? he's really trying and it paid off and look how he come so far, can't wait how he would be in the next 2 or 3 years, good job seungmin, im rlly proud of youu, rest well and always be healthy stay's lil dandy boy 😚❤ . . . . . . . . . . . . #straykids #stay #skz2020 #bangchan #chan #seochangbin #changbin #leeknow #hyunjin #hanjisung #han #felix #yonbok #seungmin #yangjeongin #maknae #스트레이키스 #스테이 #방찬 #이노 #창빈 #현진 #한 #필릭스 #아이엔 #day6 #예뻤어

90
6 days ago

8월 18일 2019년~ 다시 야외 버스킹에 가고 싶다....휴...코로나는 언제 떠나나요? #버스킹 #홍대 #한인호 #이노 #언노운 #홍대버스킹 #busking #hongdae #unknown #haninho #un_inho #hongdaebusking #ino_0906 #hongdaestreetbusking 🚫 do not repost or use 🚫

490
6 days ago

. _•+ 𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘄𝗵𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝗼𝘁 🌼 * 𝘱𝘭𝘦𝘢𝘴𝘦 𝘣𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘛𝘖 𝘊𝘏𝘌𝘊𝘒 𝘉𝘖𝘛𝘏 𝘗𝘈𝘙𝘛𝘚 𝘣𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦 𝘤𝘩𝘰𝘰𝘴𝘪𝘯𝘨 <3

4712
6 days ago

A&U 콘서트 05.09.2020 ikon~Dive ㅂㄱㅅㄷ #버스킹 #홍대 #한인호 #이노 #언노운 #홍대버스킹 #busking #hongdae #unknown #haninho #un_inho #hongdaebusking #hongdaestreetbusking 🚫 do not repost or use 🚫

491
1 weeks ago

창립기념일 선물 #선물 #행사 #창립기념일 #이노 #코리아일레콤

330
1 weeks ago

. _•+ 𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘄𝗵𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝗼𝘁 🌼 * 𝘱𝘭𝘦𝘢𝘴𝘦 𝘣𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘛𝘖 𝘊𝘏𝘌𝘊𝘒 𝘉𝘖𝘛𝘏 𝘗𝘈𝘙𝘛𝘚 𝘣𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦 𝘤𝘩𝘰𝘰𝘴𝘪𝘯𝘨 <3

427
2 weeks ago

. _•+ 𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘄𝗵𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝗼𝘁 🌼 * 𝘱𝘭𝘦𝘢𝘴𝘦 𝘣𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘛𝘖 𝘊𝘏𝘌𝘊𝘒 𝘉𝘖𝘛𝘏 𝘗𝘈𝘙𝘛𝘚 𝘣𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦 𝘤𝘩𝘰𝘰𝘴𝘪𝘯𝘨 <3

356

Top photos & videos on #이노

Apr 2019

RIP HYUNJIN NATION

3.2k25
Jun 2019

IT’S 2 AM RN AND THIS COMEBACK !! SLAPS !! SO !! FUCKING HARD OHMYGODSKDKSKSK I LOVE THEM SO MUCH 🥺♥️ go stream side effects now — link in bio !!

2.0k28
Jul 2019

nation’s visuals (my two biases ) in one pic I FUCKING SCREAMED THIS EDIT IS SO SUPERIOR

4.6k99
Jun 2019

THEIR PANICKED REACTION💀

12.1k69
Jun 2019

hyunjin whistling to grow up is the most beautiful thing ever ohmygod look at his smile at the end CAN HE STOP DOING THIS TO MY HEART

6.7k30
last month

간만에 날로 먹었다고 한다

59831
Jun 2019

throwback to when hyunjin burned himself and almost set the place on fire 💀

2.5k9
Jun 2019

his double belt fashion , his stare , his perfect face , and his hair defying gravity proving he is really THAT powerful

9.6k33