@hamishdw Hamish Daud Wyllie

@hamishdw photos and videos

2 days ago

Every living thing, including humans depends on life underwater. The air we breathe, the food we eat, all the way to stabilizing our atmosphere and providing coastal needs. Our earth needs the life below water. Setiap makhluk hidup, termasuk kita sangat bergantung dengan kehidupan di bawah laut. Udara yang kita hirup, bahkan makanan yang kita makan berpengaruh dengan atmosfer kita dan membantu melestarikan daerah pesisir. Bumi kita membutuhkan kehidupan di bawah laut. @indonesianoceanpride foto: @shawnheinrichs

43.7k116
4 days ago

It's been a different experience finishing off the building of our first home during this lockdown period. With more time on our hands, brainstorming final details has been fun! @TOTO .Indonesia with their new WhatsApp Business number made coordinating and communication from home possible! Their wide range of conventional stylish items has been the icing on the cake for this project. @toto .kitchen.indonesia #TOTOIndonesia #sayapakeTOTO #DiRumahAja

72.1k147
4 days ago

22.2k67
5 days ago

Had a great surf 🐴

14.2k47
6 days ago

25.8k42
1 weeks ago

17.4k71
2 weeks ago

Sahabat main kuda waktu kecil di Sumba- Mone. Foto #2 kita 30 tahun kemudian (foto @indriyuliani ) Time flies!

83.2k160
2 weeks ago

Sumba.

18.3k43
3 weeks ago

Zalina uda mulai aktif banget sekarang! Love the stuff made by @vvalktheplank yang sudah bikin bed fungsional for safety tapi tetap jaga estetika kamar.

151.9k252
3 weeks ago

Dalam kondisi pandemi seperti saat ini kesehatan dan rasa aman merupakan hal yang sangat berharga bagi kita semua. Sekarang gak perlu khawatir lagi untuk beli asuransi @AstraLifeID kita semua bisa tetap terlindungi walau #DiRumahAja dengan fitur E-Bancassurance yang bisa di akses dengan mudah melalui apps PermataMobileX @permatabank

8.6k15
3 weeks ago

Di Bulan Ramadhan ini walaupun kita semua #dirumahaja , aku selalu make sure semua keperluan buat anakku lengkap. Semuanya bisa di beli Tokopedia festival Ramadhan Pilihan Bunda, pilihannya lengkap dan discount up to 90%. Mulai dari popok, perlengkapan dan perawatan bayi, mainan & fashion anak ..Semuanya pasti ada. Cek link di bio aku!

37.4k106
3 weeks ago

Sahur di temenin Malaka 🌙 #hybrid #mannequin #chausie

37.3k140
4 weeks ago

Happy Mothers Day to this gem 💙

189.5k303
4 weeks ago

#throwback to healthier times - Winter afternoons with the fam 🏖

274.8k466
5 weeks ago

🌓

17.3k44
5 weeks ago

22.6k48
5 weeks ago

Had a long catch up with my uncle Martin Daly last night.. too many tales between him & my late father. Growing up with these 2 guys in the same house sure had its moments. It was cool to be involved with studying & exploring unchartered islands in Indonesia from a young age with this crew. Definitely something that molded part of who I am today. My 1st boat trip ever was on the @indiestrader 1 when I was 8 years old. Great to see Martin still doing his thing. This COVID-19 situation has Martin stuck at sea for 2 months now, away from family, recently beaten & robbed but still frothing over this recent movie trip down his way in the North Pacific Ocean. 'For Whom the Atolls'. Young rippers, good swell & slick film crew - all in his backyard. This movie looks insane. Frothing to get back on the @indiestrader hopefully end of the year once everything simmers 🙏 Stay safe & healthy everyone.

5.2k13
5 weeks ago

Ayo siap-siap untuk BESOK 4 Mei 2020 karena Tokopedia akan Bagi-Bagi Semangat Ramadan! Ada BEBAS ONGKIR SEPUASNYA min. Rp0, CASHBACK Rp 1JUTA dan KEJAR DISKON hingga 99% Sudah tau mau belanja apa? Cek Tokopedia sekarang juga dengan klik link di bio gw #SemangatRamadan #FriendsofTokopedia

24.0k54
last month

Mood. Tucked in. Staying home.

16.1k38
last month

Quick look back at India.

210.0k225
last month

The french female 🪐

25.5k52
last month

Perkenalkan Mas Agung yang serba bisa, camera men, Dosen & juga Gitaris handal... Ngerriiiiiiiiii 😅 #kelamaandikapal #exploredanjagaindonesia @indonesianauthenticmnctv

4.4k40
last month

#dirumahaja

22.0k96