@denarachman Dena Rachman

Love is patient, Love is kind @futuremodels .id | @bebitalk —————————————— ⬇️Tap here to watch the latest episode of BEBI Talk!

@denarachman photos and videos

12 hours ago

Songket Palembang for my best friend’s virtual wedding!♥️ @nikenanjanii @dimazmotik #loveinthetimeofcorona

3.5k42
Yesterday

Halo Bebiku! Gak mudah memang untuk melakukan perubahan. Tapi, mungkin “New Normal” ini adalah kesempatan yang tepat buat kita untuk hidup dengan lebih baik dan sehat. Ini ada beberapa tips untuk membantu kalian menjaga kesehatan dengan meningkatkan sistem imun. Stay safe & sane, lovs!❤️ @bebitalk

1570
4 days ago

This should be everywhere because this is everyone’s cause! #alllivesmatter #blackouttuesday #loveoverhate #humanityoveridentity

6465
2 weeks ago

Happy Memorial Day!🇺🇸

1.4k5
2 weeks ago

The new normal of Raya! No covid can stop our family from silaturahim!❤️ #modernfamily

1.5k14
2 weeks ago

Maaf lahir batin, lovs! Have a healthy, happy & holy Eid!🙏🏼😷❤️ -DRM | @futuremodels .id | @bebitalk - — P.S. Mask from @rindasalmun and please also forgive my grey hair!😛

1.9k15
3 weeks ago

Happy International Day Against Homophobia, Biphobia, Intersex & Transphobia (IDAHOBIT ) 2020! Thank you for participating in our very first @bebitalk webinar “Breaking the Silence: It’s Time for the Youth!” Phobia is a form of hatred, and the only way to fight hatred is by love and love only. So, let’s break the silence, do good, set an example and spread love to everyone!❤️🏳️‍🌈💋 #idahobit #idahobit2020 #loveislove

3445
4 weeks ago

Webinar “Ketika Pasal-Pasal Privasi RKUHP Terus Dipaksa Disahkan di Tengah COVID-19” by @kabarsejuk2008

10918
4 weeks ago

Happy Mother’s Day, Ibu @gina .rachman!🌷

1.0k6
last month

Webinar “Ketika Pasal-Pasal Privasi RKUHP Terus Dipaksa Disahkan di Tengah COVID-19” by @kabarsejuk2008

2042
last month

Kesehatan kita bukan cuma sehat tubuh saja tetapi juga sehat mental. Di masa pandemi ini kita harus menjalankan physical / social distancing untuk menjaga kesehatan tubuh kita. Tapi gak hanya itu, penting juga bagi kita untuk menjaga kesehatan mental, salah satu caranya adalah dengan social media distancing. Stay safe & sane, loves!❤️ @bebitalk

2915
last month

Terima kasih untuk semua yang sudah ikut webinar mengenai “Ketika Pasal-Pasal Privasi RKUHP Terus Dipaksa Disahkan di Tengah COVID-19”! Terima kasih juga untuk semua panelis yang sangat kompeten, dan pastinya untuk @kabarsejuk2008 yang sudah berhasil menyelenggarakan webinar ini! Diskusi yang sangat menarik, berbobot dan semoga bisa secara nyata berdampak positif bagi keberlangsungan polemik RKUHP untuk Indonesia yang lebih baik dan ramah terhadap seluruh warga negaranya tanpa terkecuali.❤️

4704
last month

Comprehensive writing on the topic of beauty diversity and transwoman identity published in @theeditors_club . Kindly check and read it if you have time! Thank you!☺️

1.2k18
last month

I got it from ma Mama!😉📸✨ @gina .rachman #80sstyle

2.0k14
Mar 2020

Halo Bebiku! Episode terbaru dari BebiTalk edisi spesial NYC sudah hadir dan kali ini kita membahas tentang #MeToo Movement masih dengan Prof. @diani .citra dari @columbia . Cocok banget buat mengisi waktu kalian di saat harus jaga jarak seperti ini. Jadi ayo jaga diri kalian dengan tinggal di rumah aja, buka @youtube dan tonton @bebitalk ! Link in bio. — Hello Bebiku! The latest episode of BebiTalk NYC special edition is now available and this time we’re talking about #MeToo Movement still with Prof. @diani .citra from @columbia . It’s perfect to accompany you during this physical distancing time. So please stay safe by staying at home, open your @youtube and watch @bebitalk ! Link in bio. — Special thanks to @indiaongko

5603
Mar 2020

Jangan panik dan gampang percaya semua yang ada di media! Untuk mendapatkan informasi yang jelas mengenai COVID-19 silahkan hubungi kontak WhatsApp resmi COVID19.GO.ID ( @covid19indo ) di +6281133399000 atau WhatsApp resmi World Health Organization ( @who ) di +41798931892. Jaga diri kalian!🙂 — Don’t panic & get easily misinformed! To get reliable information about COVID-19 please always refer to this contact Official WhatsApp COVID19.GO.ID ( @covid19indo ) at +6281133399000 or Official WhatsApp World Health Organization ( @who ) at +41798931892. Stay safe!🙂 — #dirumahaja #stayhome #socialdistancing #COVID19 #BebiTalk #BebasBicaraTalk

4363
Mar 2020

Halo Bebiku! Semoga kalian masih sehat dan kuat ya di tengah-tengah pandemi ini! Akhirnya BebiTalk hadir kembali dengan edisi spesial NYC berbicara soal Queer Movement dengan Prof. @diani .citra dari @columbia . Dan ternyata di Indonesia itu udah ada queer loh! Apa sih queer itu? Terus kok tiba-tiba poligami? Nah jadi buat kalian yang bingung mau ngapain di saat social distancing ini, yuk buka @youtube dan tonton @bebitalk ! Link in bio. — Hello Bebiku! Hope you all stay safe and strong amidst this pandemic! BebiTalk is finally back with NYC special edition talking about Queer Movement with Prof. @diani .citra from @columbia . Apparently queer is already here in Indonesia. What is queer? And how is it related to polygamy? So for those of you who run out of ideas of what to do during social distancing, you can go to @youtube and watch @bebitalk ! Link in bio. — Special thanks to @indiaongko

6547
2.5k14
Mar 2020

💐

9.3k131
Mar 2020

Hi netizen, kenalkan saya Vera, ... Vera Nirwan! What’s going on between me & Danny’s dad? Catch us on episode 4 only at @goplayindonesia ! You know you love me, XOXO, @gossipgirl .indo 💋

3.6k89
Mar 2020

Playing the crown for a moment only for my beloved aunt @chintamiatmanagara ’s show during @fashionrhapsody .official and playfully sharing the stage with none other than the Queen @amingisback ! I gotta be honest I’ve never been this nervous & anxious to walk in a show before since I had this beautiful huge & heavy ball gown dress. It was super fun!👸🏻✨🌺

1.8k15
Feb 2020

Our very last family portrait together! @ashrafsinclair 💔 #nyc2020

7.8k25
Feb 2020

Walking the runway for one of the finale look of @2madisonavenue Fall Winter 2020 during CADA Fashion Collective show at NYFW! @2maggieson #nyfw2020

1.9k52