@bfp_inspire_ STOKIS BALQISH FABRIC PERFUME

STOKIS ID #BFP05200052J1 SHOPEE : NURDYLANELISE . 📍TRUSTED SELLER 🚗COD & 📦 POS 🔊 READY STOCK . . KLIK LINK 👇 FOR FAST RESPOND TQ

@bfp_inspire_ photos and videos

2 days ago

SALAM JUMAAT SEMUA . Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. . Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. . Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂 . #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan

144
2 days ago

TQ MY CUSTOMER ORDER FROM MY SHOPEE . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ...

142
2 days ago

KO NAK SPRAY KANDANG KUCING PUN BOLEH U OLLS..😁😁 . lagi2 ko bela kucing indoor, lagi cerewet tau nak jaga..tempat kucing poo poo tu boleh bau 1 umah tau..boleh pening jadinya. . so sis nk suggest tuk korang cuba #balqishfabricperfume memang wangi sangat, just spray di mana2, di smua fabric @ tempat cat macam #testimoni #bfp ni 👍👍 memang terbaik. . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #instaboomakademi ..

140
2 days ago

SALAM JUMAAT SEMUA . Adakah kita masih disiplin duduk diam-diam dirumah? TAHNIAH sebab kita berjaya tempuh dengan baik. . Jadi, sambil-sambil duduk dirumah tu, apa kata kita terapkan aura positif dengan wangi-wangi kan rumah kita bersama semburan BFP. . Korang ada bau BFP yang mana kat rumah tu? Akak ada semua bau 💜💙💛💚. Bak kata ketua keluarga, Tokey BFP. Buat malu je kalau rumah sendiri tak ada stok 😂😂 . #balqishfabricperfume #EjenDsDiperlukan #saturumahsatubotol #stayathome #bisnesdarirumah #janapendapatan .

140
2 days ago

TQ MY CUSTOMER ORDER FROM MY SHOPEE . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ...

1511
1 weeks ago

Alhamdulillah.. Di saat2 mcm ni semua ambil langkah precautions... #bfp_fabric_perfume ini mengandungi bahan #anti_bakteria . Walaupun ianya tidak menghilangkan virus2 berbahaya masakini, namun effectif juga jika disembur ke mana2 fabrik... Seperti pakaian, baju2, kereta, sofa, kasut, tudung telekung, sejadah dan lain2 fabrik.. . Gunakan tanpa was-was... #mesra_solat . Sebarkan wangian dan manfaat ke seluruh sekelilingmu 💛 💚 💙 💜 . #stayathome #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

460
2 weeks ago

Alhamdulillah.. Di saat2 mcm ni semua ambil langkah precautions... #bfp_fabric_perfume ini mengandungi bahan #anti_bakteria . Walaupun ianya tidak menghilangkan virus2 berbahaya masakini, namun effectif juga jika disembur ke mana2 fabrik... Seperti pakaian, baju2, kereta, sofa, kasut, tudung telekung, sejadah dan lain2 fabrik.. . Gunakan tanpa was-was... #mesra_solat . Sebarkan wangian dan manfaat ke seluruh sekelilingmu 💛 💚 💙 💜 . #stayathome #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

542
2 weeks ago

Alhamdulillah.. Di saat2 mcm ni semua ambil langkah precautions... #bfp_fabric_perfume ini mengandungi bahan #anti_bakteria . Walaupun ianya tidak menghilangkan virus2 berbahaya masakini, namun effectif juga jika disembur ke mana2 fabrik... Seperti pakaian, baju2, kereta, sofa, kasut, tudung telekung, sejadah dan lain2 fabrik.. . Gunakan tanpa was-was... #mesra_solat . Sebarkan wangian dan manfaat ke seluruh sekelilingmu 💛 💚 💙 💜 . #stayathome #bizonlinepunbleh #jagakesihatan #balqishfabricperfume

530
2 weeks ago

Alhamdulillah....... Di saat2 mcm ni semua ambil langkah precautions... #bfp_fabric_perfume ini mengandungi bahan #anti_bakteria . Walaupun ianya tidak menghilangkan virus2 berbahaya masakini, namun effectif juga jika disembur ke mana2 fabrik... Seperti pakaian, baju2, kereta, sofa, kasut, tudung telekung, sejadah dan lain2 fabrik.. . Gunakan tanpa was-was... #mesra_solat . Sebarkan wangian dan manfaat ke seluruh sekelilingmu . #stayathome #balqishfabricperfume

550
2 weeks ago

Alhamdulillah.. Di saat2 mcm ni semua ambil langkah precautions... #bfp_fabric_perfume ini mengandungi bahan #anti_bakteria . Walaupun ianya tidak menghilangkan virus2 berbahaya masakini, namun effectif juga jika disembur ke mana2 fabrik... Seperti pakaian, baju2, kereta, sofa, kasut, tudung telekung, sejadah dan lain2 fabrik.. . Gunakan tanpa was-was... #mesra_solat . Sebarkan wangian dan manfaat ke seluruh sekelilingmu 💛 💚 💙 💜 . #balqishfabricperfume

550
2 weeks ago

Alhamdulillah.. Di saat2 mcm ni semua ambil langkah precautions... #bfp_fabric_perfume ini mengandungi bahan #anti_bakteria . Walaupun ianya tidak menghilangkan virus2 berbahaya masakini, namun effectif juga jika disembur ke mana2 fabrik... Seperti pakaian, baju2, kereta, sofa, kasut, tudung telekung, sejadah dan lain2 fabrik.. . Gunakan tanpa was-was... #mesra_solat . Sebarkan wangian dan manfaat ke seluruh sekelilingmu 💛 💚 💙 💜 . #stayathome #bizonlinepunbleh #jagakesihatan #balqishfabricperfume

545
3 weeks ago

JOM JOIN TEAM BFP KAMI . korang yg nak buat side income jom la bersama team #balqishfabricperfume kami, macam2 korang akan dapat.. 🔹Freegift dr kami (stokis ) 🔹Freegift dr HQ 🔹Percutian percuma Best ke best? cepat2 la submit ejen sekarang !! takda modal? korang boleh start join droship dulu tau. . So jangan lepaskan peluang !! berminat? klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

651
3 weeks ago

JOM JOIN TEAM BFP KAMI . korang yg nak buat side income jom la bersama team #balqishfabricperfume kami, macam2 korang akan dapat.. 🔹Freegift dr kami (stokis ) 🔹Freegift dr HQ 🔹Percutian percuma Best ke best? cepat2 la submit ejen sekarang !! takda modal? korang boleh start join droship dulu tau. . So jangan lepaskan peluang !! berminat? klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

570
3 weeks ago

KORANG PUN BOLEH ORDER DI SHOPEE TAU...BOLEH KLIK VOUCHER & FREE SHIPING OKEY . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ..

560
3 weeks ago

JOM JOIN TEAM BFP KAMI . korang yg nak buat side income jom la bersama team #balqishfabricperfume kami, macam2 korang akan dapat.. 🔹Freegift dr kami (stokis ) 🔹Freegift dr HQ 🔹Percutian percuma Best ke best? cepat2 la submit ejen sekarang !! takda modal? korang boleh start join droship dulu tau. . So jangan lepaskan peluang !! berminat? klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #jom #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

550
3 weeks ago

KORANG PUN BOLEH ORDER DI SHOPEE TAU...BOLEH KLIK VOUCHER & FREE SHIPING OKEY . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ..

630
3 weeks ago

JOM JOIN TEAM BFP KAMI . korang yg nak buat side income jom la bersama team #balqishfabricperfume kami, macam2 korang akan dapat.. 🔹Freegift dr kami (stokis ) 🔹Freegift dr HQ 🔹Percutian percuma Best ke best? cepat2 la submit ejen sekarang !! takda modal? korang boleh start join droship dulu tau. . So jangan lepaskan peluang !! berminat? klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #PKP #RMO #COVID19 #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

590
3 weeks ago

KORANG PUN BOLEH ORDER DI SHOPEE TAU...BOLEH KLIK VOUCHER & FREE SHIPING OKEY . FOR ORDER..klik link whatsapp di atas👆👆 for fast respond (Jangan DM..sy tak buka pun😁 ) . ☎ 0⃣1⃣2⃣-7⃣4⃣2⃣7⃣4⃣5⃣6⃣ . Nak FREESHIPING ? boleh buat belian di shopee sis ✈✈ shopee.com.my/nurdylanelise . . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #pink #beach #instadaily #summer #instacool #popularpic #beauty #iphoneography #me #funny #picoftheday #food #black #instafollow #tagsforlikes #balqishfabricperfume #instaboomakademi ...

580
3 weeks ago

JOM JOIN TEAM BFP KAMI . korang yg nak buat side income jom la bersama team #balqishfabricperfume kami, macam2 korang akan dapat.. 🔹Freegift dr kami (stokis ) 🔹Freegift dr HQ 🔹Percutian percuma Best ke best? cepat2 la submit ejen sekarang !! takda modal? korang boleh start join droship dulu tau. . So jangan lepaskan peluang !! berminat? klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #PKP #RMO #COVID19 #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ...

590
4 weeks ago

1 RUMAH BAU WANGI TAU...HARUM JER.. . Korang nak bau ape? #balqishfabricperfume ni ade 4 bau tau, pastu di datangkan dengan 3 saiz yg berbeza..so korang boleh pilih ikut bajet korang..ade pilihan disitu. . Nak lagi jimat? boleh beli set combo kami, pastinya puas hati..harga pun murah & berbaloi..mampu milik sangat. Jom dapatkan sekarang !!!! . . Berminat? wasap sis..klik link wasap di bio 👆👆 . . #business #terapiinstagram #ajimaura #followers #following #followfollowfollow #liked #review #marketing #sayajual #murah #branding #meletop #shopping #visitmyig #kedaionline #onlineshopping #onlineshop #trustedseller #planner #instafamous #awesome #good #photooftheday #instaboomakademi #balqishfabricperfume #balqishfabricperfumejohor #balqishfabricperfumepahang ..

620