@amarhazel7 Amar Hazel

-Tenang is good - Humble person - Cat lover - Art,music 📍 KL,MY🇲🇾

@amarhazel7 photos and videos

4 days ago

Your mind is powerful thing. When you fill it with positive thoughts your life will start to change. I lay awake every night, looking back on my life. Will apologies to the people i love for the things i've done really make it right?

102
4 days ago

You learn more from failure than from success. Don't let it stop you. Failure builds character.

200
2 weeks ago

Saya Amar ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir & batin kpd semua kawan-kawan tak kira dimana jua anda berada. Salam 0 - 0😁 #salamlebaran #aidilfitri #raya2k2k #raya2020 #teamrayakl #teamrayaselangor #rayaisraya

180
3 weeks ago

I buy all this fragrance from @zaccard_shop and @riranaparfume_hq 😁😁 If you want to buy any original fragrance,you can deal with them. 100% trusted seller,100% authentic perfume's🔥🔥 #jeanpaulgaultier #lemale #riranaparfume #coconutnanas #parfumsdemarly #layton #herod #percival #kennethcole #blackbold #sweetfragrance #perfumecollector #fragrancecollection #fragrancelover #fragranceaddict #fragranceoftheday #fragranceofthenight #perfumes #perfumery #amarhazel

526
Mar 2020

Untill tomorrow

236
Mar 2020

Apa lagi tu🤪 Thanks @vintage_armor

132
Mar 2020

Tepat pilihan aku😎 Malam ni aku tak nak cerita pasal budak jahat 4 ketul kat belakang tu,1 dunia dah tau cerita diorang😂 Siang tadi produk @vintage_armor sampai. Nak spray kt baju tak boleh pasal aku guna dior sauvage pergi keje harini. Bercampur nnt susah nak describe macam mana😂 Just spray ete cremeux ni sikit je la kt wrist sebab nak tengok pegi dia macam mana😁 Bau dia unik.. BUKAN INSPIRED OK!! Bukan fragrance bishe-bishe bossku!! Dia punya bisher lain macam😉 Top orange mix creamy,lebih kurang ice cream orange baru kluar dari frozen. Aroma dia 👍👍👍👍👍 Middle notes keluar bau floral,fresh,aromatic. Tangkap feeling middle notes dia💐💐💐 Based notes bau woody,relaxing mind,bukan jenis bau woody yg keras. Yg le luxe ni just spray ambik bau je😊 bau sweet dia tak boleh bawa bincang😂 Bau manis gula-gula kapas. Boleh bayangkan macam mana bau tu? Harga reasonable,botol pn cun 28ml. Kualiti dia memang nice..edp brader😎😎 Takkan nak guna inspired je kan,mai la try perfumes unik ni. Tak menyesal bro😏 Thank you @vintage_armor hasilkan perfume unik. Produk anak Malaysia bossku🌟🌟🌟🌟🌟 #supportlocal #produkmalaysia #produkanaktempatan #vintagearmor #vintagearmorbarbershop #uniquesmell #uniquefragrance #richsmell #sweet #relaxingtime #goodvibesonly #perfumecollection #parfumsdemarlypegasus #metallic #clean #diorsauvage #freshness #premiumblend #reserveblend #fragrance #fragrancecollection #versaceeros #moresweet #apple #green #thebeast #clubfragrance #playboy

202
Mar 2020

Dapat kucing baru😁 Not For Sale😉

110
Feb 2020

Harini rasakan kelainan pulak dari @parfumsdemarly Thank you @perfumebyazura sell this fragrance to me😊 Selamat bekerja😇 #nichefragrance #metallic #clean #awesome #great #goodvibesonly #pegasus #parfumsdemarly #amarhazel

351
Jan 2020

Annual dinner @petsvaluemart Branch Kota Damansara,PJ & Taman Melawati,KL. #chilis 🌶 #kotadamansara #sunwaydamansara #bandarutama #1utama #petalingjaya #tamanmelawati #ampangjaya #kualalumpur

170
Jan 2020

Redha je la xde offday utk 3 bulan😅

210
Dec 2019

Kita simpan dekat sini ye semua kenangan indah bersama😁 Terima kasih semua yg hadir majlis pernikahan @farahanimarzihan pada hari sabtu 28 Disember 2019 bertempat di @forestvalleyhall ,mahkota cheras.

100
Dec 2019

If you love a flower,don't pick it up. Because if you pick it up,it dies and it ceases to be what you love. So if you love a flower,let it be. Love is not about possession. Love is about appreciation. #keepsmiling #keeploving #lovewillfindyou #strongheart #alwaysthankful #alwayslearning #alwayshavingfun #alwayshappiness #knockaroundsunglasses #adidas #palaceofgoldenhorses #mineswellnesscity #serikembangan

150
Dec 2019

Tahniah adikku @farahanimarzihan yg telah selamat berumahtangga. Jodoh kau dah sampai,jodoh aku sesat lagi 😂😅 In shaa Allah rezeki aku plk 2020 ni😁 aamiinn.

160
Dec 2019

Thank you brader @altimet Jalan punya jalan macam kenal ini orang..haha

164
Dec 2019

Lelaki akan nampak handsome bila jaga aset utama. Settle long trim haircut at @btbarber282 Mutiara Damansara,Petaling Jaya. Haircut by: @ridh .one96 Photo📸 by: @ridh .one96 Hair product: Skull republic pomade by @skull_republic_tuah #taperfade #lowfade #highfade #razorfade #longtrim #uppercut #undercut #scumbagboogie #elephanttrunk #slickbackponytail #flattop #pompadour #mutiaradamansara #kotadamansara #petalingjaya #selangor

194
Oct 2019

Rambut cari awek ni @mxmxl_dre Cut by: @btbarbershop282

120
Oct 2019

Port kedai member jap..

92
Oct 2019

Dia nk ikut kita balik pulak..singgah bfast sblum balik.

140
Sep 2019

Life is really simple,but we insist on making it complicated. Life isn't about finding yourself. Life about creating yourself. - George Bernard Shaw - #happylife #lovelife #future #lifeisbeautiful #simplelife #lifegoeson #vapers #vapes #vapeon #taperfade #classicfade #petalingjaya #selangor #streetphotography #snapseed #amarhazel #augvapevx200 #zeusdualrta #traveller

210