@internationaltraveltours INTERNATIONAL TRAVEL & TOURS

👇Ofrojme sherbime te ndryshme:👇 🗺Paketa turistike ✈️Bileta avioni,🛳 trageti,🚌 autobusi. 👨‍👩‍👧‍👦Siguracione jete dhe 🚘 makine.

@internationaltraveltours photos and videos

10 minutes ago

30
51 minutes ago

60
1 hour ago

90
2 hours ago

80
7 hours ago

102
8 hours ago

60
22 hours ago

90
23 hours ago

40
Yesterday

90
Yesterday

90
Yesterday

212
Yesterday

130
Yesterday

130
Yesterday

240
Yesterday

1310
2 days ago

🎈Tur dhe Festat ne 🕍 #Dubrovnik 🌺Nisje 6 MARS — 3 Dite Udhetim ➡➡ Cmimi €89 🌟Akomodimi ne Hotel ADRIA 4 YJE ne DUBROVNIK 🚶‍♂🚶‍♀Vizitojme : Budva , Dubrovnik , Kotorr , Cavtat 💥Ne cmim per personin përfshihen: 1. Transporti sipas pogramit me autobuz komod A/C 2. Akomodimi ne Hotel Adria 4 Yje per 2 nete akomodim ne Dubrovnik 3. Mengjesi dhe Darka (te cilat shtrohen buffe ne restorantin e hotelit ) 4. Perdorimi i pishines dimerore gjate qendrimit ne hotel 5. Asistenca me Ciceron profesionist gjate vendeve qe do te vizitojme 6. Taksa Turistike per te 2 netet e fjetjes. ❌Vende te Limituara❌ #trip #holiday #friends #havefun #adventure #exploring #travel #beautiful #enjoy #tourist #packages #together 📌 Për më shume informacion : 📲INSTAGRAM: @Internationaltraveltours 📧Mail: Udhetoj.al @hotmail .com ☎ Nr tel 0695720557 📌Adresa: Zyra 1 : Bulevardi Gjergj Fishta,(200 m poshte Universitetit Europian ). Zyra 2 : Rruga e Durresit,(100 m mbi sheshin "Adem Jashari" ) Tirane 👇Mënyrat e pagesës: 💰 Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank dhe Intesa San Paulo Bank. 💰 Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union , Money Gram dhe Ria Transfer.

240
2 days ago

🌻Festat e Marsit ne 💙 #Budva - 💙 #Kotorr - 💙 #Ada_Bojana 🤗Nisje 7 MARS — 2 Dite Udhetim ✨Hotel SIDRO 3 YJE ne BAR (qender qyteti ) ➡➡ Cmimi €39! ✨Hotel KANGARO 3 YJE ne BUDVA (qender qyteti ) ➡➡ Cmimi €45! 💃🎺DARKE FESTIVE ME MUZIKE ME DJ 🎷💃 👀Vizitojme: Budva , Kotorr , Bar , Ulqin , Ada Bojana. 💢Ne cmim përfshihen:: 1. Akomodimi per 1 nate ne hotelin 3 yje e perzgjedhur nga ju 2. Transporti vajtie – ardhje dhe shetitje sipas programit 3. Mengjesi bufe ne restorantin e hotelit 4. Darka festive me muzike DJ ne restorantin e hotelit 5. Shoqerues shqiptar gjate vizitave ne destinacionet perkates 6. Taksat e qytetit ❌Vende te Limituara❌ #trip #holiday #friends #havefun #adventure #exploring #travel #beautiful #enjoy #tourist #packages #together 📌 Për më shume informacion : 📲INSTAGRAM: @Internationaltraveltours 📧Mail: Udhetoj.al @hotmail .com ☎ Nr tel 0695720557 📌Adresa: Zyra 1 : Bulevardi Gjergj Fishta,(200 m poshte Universitetit Europian ). Zyra 2 : Rruga e Durresit,(100 m mbi sheshin "Adem Jashari" ) Tirane 👇Mënyrat e pagesës: 💰 Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank dhe Intesa San Paulo Bank. 💰 Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union , Money Gram dhe Ria Transfer.

240
2 days ago

😊 #BERLIN 😊 🎡129€/P ⛔️VETEM SOT⛔️ ✈12-15 Mars 🎯3 nete qendrim 🏤Hotel 3* 🎀Perfshihet: 1- Bileta e avionit vajtje-ardhje nga Podgorica 2- Akomodimi ne hotel per 3 nete 3- Mengjesi per ditet e qendrimit 🛎oferta momentale, udhetime pa guide🛎 ❌Vende te Limituara❌ #trip #holiday #friends #havefun #adventure #exploring #travel #beautiful #enjoy #tourist #packages #together 📌 Për më shume informacion : 📲INSTAGRAM: @Internationaltraveltours 📧Mail: Udhetoj.al @hotmail .com ☎ Nr tel 0695720557 📌Adresa: Zyra 1 : Bulevardi Gjergj Fishta,(200 m poshte Universitetit Europian ). Zyra 2 : Rruga e Durresit,(100 m mbi sheshin "Adem Jashari" ) Tirane 👇Mënyrat e pagesës: 💰 Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank dhe Intesa San Paulo Bank. 💰 Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union , Money Gram dhe Ria Transfer.

180
2 days ago

100
2 days ago

VETEM SOT 🌺BUDAPEST🌺 12-14 MARS CMIM PROMOCIONAL 105€/P 🛎oferta momentale, udhetime pa guide🛎 ❌Vende te Limituara❌ #trip #holiday #friends #havefun #adventure #exploring #travel #beautiful #enjoy #tourist #packages #together 📌 Për më shume informacion : 📲INSTAGRAM: @Internationaltraveltours 📧Mail: Udhetoj.al @hotmail .com ☎ Nr tel 0695720557 📌Adresa: Zyra 1 : Bulevardi Gjergj Fishta,(200 m poshte Universitetit Europian ). Zyra 2 : Rruga e Durresit,(100 m mbi sheshin "Adem Jashari" ) Tirane 👇Mënyrat e pagesës: 💰 Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank dhe Intesa San Paulo Bank. 💰 Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union , Money Gram dhe Ria Transfer.

110
3 days ago

🏝 #MALTA 🏝 🎡165€/P ⛔️VETEM SOT⛔️ ✈12-16 MAJ 📌4 nete qendrim 🏤Hotel 3* 🎀Perfshihet: 1- Bileta e avionit vajtje-ardhje nga SHKUPI 2- Akomodimi ne hotel per 4 nete 3- Mengjesi+Darka per ditet e qendrimit 🛎oferta momentale, udhetime pa guide🛎 ❌Vende te Limituara❌ #trip #holiday #friends #havefun #adventure #exploring #travel #beautiful #enjoy #tourist #packages #together 📌 Për më shume informacion : 📲INSTAGRAM: @Internationaltraveltours 📧Mail: Udhetoj.al @hotmail .com ☎ Nr tel 0695720557 📌Adresa: Zyra 1 : Bulevardi Gjergj Fishta,(200 m poshte Universitetit Europian ). Zyra 2 : Rruga e Durresit,(100 m mbi sheshin "Adem Jashari" ) Tirane 👇Mënyrat e pagesës: 💰 Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank dhe Intesa San Paulo Bank. 💰 Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union , Money Gram dhe Ria Transfer.

230
4 days ago

430
4 days ago

#STAMBOLL 🎡115€/P ⛔️VETEM SOT⛔️ ✈Nisja ne 📌4,5,25 MARS 🏤Hotel 3* 🎀Perfshihet: 1- Bileta e avionit vajtje-ardhje nga TIRANA 2- Akomodimi ne hotel per 2 nete 3- Mengjesi per ditet e qendrimit 🛎oferta momentale, udhetime pa guide🛎 ❌Vende te Limituara❌ #trip #holiday #friends #havefun #adventure #exploring #travel #beautiful #enjoy #tourist #packages #together 📌 Për më shume informacion : 📲INSTAGRAM: @Internationaltraveltours 📧Mail: Udhetoj.al @hotmail .com ☎ Nr tel 0695720557 📌Adresa: Zyra 1 : Bulevardi Gjergj Fishta,(200 m poshte Universitetit Europian ). Zyra 2 : Rruga e Durresit,(100 m mbi sheshin "Adem Jashari" ) Tirane 👇Mënyrat e pagesës: 💰 Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank dhe Intesa San Paulo Bank. 💰 Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union , Money Gram dhe Ria Transfer.

180
4 days ago

😍

146169